ongeluk Schellinkhout 11-8

Door: Stuiver Reacties: 26 Hits: 5347
Djee 15 August / 2014 / 21:15

Alleen jou toch? Lekker rustig toch, en bij strekdammen moet je idd niet gaan zwemmen,  maar jij klaagde over drukte en betaald parkeren..... Ik geef slechts een oplossing en met die strekdammen is prima te kiten hoor. 

Always be yourself. Unless you can be a Pirate. Then, be a Pirate

Djee had een 3 sterren sessie in Bloemendaal met maar liefst 22 - 34 knots op zijn Ozone Reo (2016)

richardkiter 16 August / 2014 / 00:06

Helaas Petten gaat het niet worden. Als ik naar zee ga blijft het Wijk aan zee en in de winter ijmuiden {#emotions_dlg.thumbsup.gif}

 

Wat vind je hier trouwens van ????  {#emotions_dlg.bonk.gif} Voor mij maakt het weinig uit omdat ik er alleen in de winter kom !!

 

http://www.kitehigh.nl/forum/index.php?topic=49146.0

 

http://www.haarlemsdagblad.nl/image_test/article27148315.ece/Niet-meer

IJMUIDEN AAN ZEE - Het IJmuiderstrand tegen de Zuidpier aan mag in het zomerseizoen niet langer dienen als start- of eindpunt voor kite- en of windsurfers. Dat hebben b en w van Velsen besloten.

Dat deel van het strand heette tot voor kort activiteitenzone 1. Het college staat nu alleen nog sporters toe vanaf 1 oktober en tot 1 juli.

Volgens toezichthouders komt het vaak voor dat watersporters te dicht langs zwemmers varen in die zone. Omdat er volgens de gemeente elders op het strand genoeg ruimte is voor sport, rekent ze het genoemde gebied voortaan bij het recreatiestrand.

 

 

 

 

 

 

Last edit by: RICHARDKITER
Als het waait ben ik niet thuis !!!!!,-Haring met heeeel veeeeeeeel uien,- http://www.youtube.com/us