Kiteboarding, Yoga & Surf Camp - Cabarete, DR, mei 2015

Door: CheluKS Reacties: 0 Hits: 967
CheluKS 25 February / 2015 / 23:17

Women’s only Kiteboarding, Yoga & Surf Camp.

Cabarete, Dominicaanse Republiek.

Cabarete… één van dé topbestemmingen voor kitesurf op aarde, is een klein stadje dat de laatste jaren behoorlijk is gegroeid en zich heeft ontwikkeld rondom het surfen, kitesurfen en windsurfen. Alles draait hier om watersport, in een waar paradijs van warm water, gouden stranden, schitterende flora en vriendelijke mensen, die je zonder twijfel de surf en Caribische levensstijl zullen laten zien!

Met een ongeëvenaarde topografie, een ongelooflijk klimaat en perfecte condities om te surfen en te kitesurfen is de Dominicaanse Republiek een tropisch paradijs; het op één na grootste land van de Cariben, met een groeiende economie, vriendelijke en warme mensen en een heerlijke levensstijl! 

Sta iedere ochtend op met de geluiden van paradijsvogels en de natuur, blaas nieuw leven in je lichaam, ziel en geest met vroege yoga sessies in de tropische tuin van het Kite Sisters House aan de noordkust van de Dominicaanse Republiek. Verzamel je kracht en moed bij elkaar om elke dag op de turkooise golven van het beroemde Playa Encuentro te surfen en kite iedere middag langs de winderige, warme en schitterende gouden stranden van Cabarete!

Data: 24 tot 31 mei 2015

Duur: 8 dagen / 7 nachten

Beschikbare pakketten:

Les voor Beginners en Gevorderden
Niveau: eerste contact met de sport, body drag, water start (board) en kiten exclusief upwind (edging). 

Inclusief: Kitesurf cursus (Niveau 1, 2 of 3 volgens het IKO programma); 2 uur les per dag, voor 6 dagen (12 uur in totaal) in groepen van 2, delende 1 kite en 1 instructeur; al het benodigde materiaal (kite en bar, harnas, veiligheidsvest, helm).

Advance Coaching

Niveau: kiten upwind / edge; kunnen gaan en terugkeren naar beginpunt. 
Inclusief: dagelijkse groepslessen van 3 uur (6 dagen met activiteiten). Onze Kitesurf Instructeur en Coach zal met elke assistent werken aan transities, toeside riding, eerste sprongen, backrolls en front rolls, ontkoppelde tricks. VideoCoaching sessie en analyse.

Bij alle pakketten inbegrepen:

- Transfer van Santo Domingo Airport naar Cabarete (en terug). Transfer van Santiago Airport (STI) of Puerto Plata Airport (POP) is ook mogelijk, tegen een toelage.
- 7 nachten accommodatie in een schitterende villa in een luxe gemeenschap en country club. 
- Alle maaltijden: ontbijt, lunch en avondeten, vast menu samengesteld door onze Italiaanse kok. Vegetarische menu’s zijn mogelijk, net als speciale verzoeken (bijv. door allergieën). 
- Dagelijkse Yoga les (‘s ochtends/ ‘s middags, afhankelijk van het weer).
- Kitesurf les
- Materiaal opslag en gebruik van Kite Center faciliteiten (compressor, badkamer, douche, hokjes, etc.)
- 2 x Surf les (inclusief materiaal)
- Kite Sisters Kit, inclusief rash guard, pet, stickers en buttons.
- IKO Certificaat (International Kiteboarding Organization)

Info / Boekingen:
Kite Sisters
chelu@kite-sisters.com
http://www.kite-sisters.com
http://instagram.com/kitesisters
https://twitter.com/kitesisters