Versus zoekt enthousiaste verkoper!

Door: Versusshop Reacties: 0 Hits: 940
Versusshop 17 August / 2016 / 14:10

Zorg jij ervoor dat onze klanten steeds weer tevreden bij ons terugkomen?  Als verkoper van Versus ben jij het aanspreekpunt! Je draagt oplossingen aan en bent de schakel tussen het product en de klant!

Jouw kennis en een buitengewone interesse in de kitesurfmarkt  zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws over kitesurfproducten. Die expertise ga je direct toepassen in het advies aan de klant! Je bent representatief in een verkoopgesprek zowel in onze winkel maar ook via de mail of telefoon. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd om te schakelen tussen alle mogelijkheden die wij de klant te bieden hebben (en alle processen op de achtergrond die dat mogelijk maken). Jouw doelstelling bestaat niet uit cijfers, maar uit een streven om de klant het meest geschikte product te verkopen, elke vraag te beantwoorden en elk probleem op te lossen.

Versus is het meest complete kitesurfbedrijf van Nederland. Ons unieke totaalconcept waarbij shop, school, kite-, wetsuit- en boardrepair gecombineerd zijn biedt een ongelofelijke dynamiek in een zeer professioneel team. Met dit concept gaan wij over de grenzen van de bekende retail om zo telkens weer nieuwe krachtige mogelijkheden voor de klant te ontdekken. Als verkoper heb je de volledige beschikking over alle mogelijkheden die dit concept de klant te bieden heeft. 

Wij bieden je een dynamische en uitdagende verkoopfunctie, voor en achter de schermen.

Opleidingsniveau:

MBO/HBO of gelijkwaardig


De week:

24-40 uur  (fulltime heeft de voorkeur)


Wat wij jou bieden:

Je gaat werken op een zeer veelzijdige, dynamische en verantwoordelijke werkplek, in een team met actieve kitesurfers. Wij bieden een marktconform salaris en uiteraard de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief alle materialen uit het assortiment aan te schaffen.

Informatie en sollicitatie:

Contactpersoon:  Daan Groot
Telefoonnummer: 06-24853627
E-mail: daan@versusshop.nl
Locatie: Den Haag

Wij kijken uit naar je sollicitatie! {#emotions_dlg.thumbsup.gif}