4Wind kitesurfschool

Zeeweg 174, Castricum aan Zee
2535 Views 1 Reviews

Reviews

Laat een review achter!

rudgr 24 April / 2016 / 11:38

Ooit een keer via via met 4Wind meegegaan op hun inmiddels legendarische kitesurf vakanties. Sander en Ronald hebben het daar binnen no-time voor elkaar gekregen om mijn vriendin (na een eerdere negatieve kite ervaring elders) weer enthousiast te krijgen voor het kiten! Inmiddels zijn we al meerdere keren mee geweest naar de mooiste kite spots, kind aan huis in Castricum en opgenomen in de 4Wind Kite Family. 

Bij 4Wind les je altijd met het beste/nieuwste materiaal van North. Daarnaast beschikt 4wind over de meest luxe kite locatie ever. Dus niet in de kou en regen je wet suit uit zien te krijgen naast een bestelbusje op straat, maar een super tof watersport center Sports@Sea met warme douches direct op het strand! Ronald en Sander zijn mannen met het hart op de goede plaats en een engelengeduld. Kitesurfen komt voor hen op de eerste plaats.

Na een les bij 4Wind ben je gegarandeerd verslaafd aan deze mooie sport en de mannen en vrouwen van 4wind zullen niet rusten totdat je op een veilige manier zelfstandig de ultieme adrenaline kick kunt ervaren. Dus twijfel niet en boek gewoon!

 
C U @Castricum! {#emotions_dlg.coool.gif}
  • General
  • Quality Instructors
  • Equipment

KiteWeer

KiteWeer

  • 0 spots met pro condities
  • 1 spots met top condities
  • 28 spots met redelijke condities
Inloggen

Als je inlogt kun je hier het kiteweer van je eigen spots zien