Antix Kitesurfschool

Doeke Hellemastrjitte 5
2621 Views 1 Reviews

Reviews

Laat een review achter!

Ruben 13 April / 2016 / 21:12

In 2009 ben ik begonnen met les te nemen voor het kitesurfen bij Antixsports. Ik was toen bij hun gekomen via een folder.
Ik heb toen samen met mijn zus een aantal lessen genomen en zoals iedere kiter weet, zodra je even op het board staat ben je verslaafd.
De lessen waren volgens het IKO programma en waren helder en doeltreffend.
Na een aantal lessen hadden mijn zus en ik het kiten goed onder de knie en konden we zelfstandig verder oefenen. Dit deden we in het begin altijd waar Antix ook aanwezig was omdat het naast dat het altijd super gezellig was bij de school, ze in het begin nog een klein oogje in het zeil hielden en na de tijd nog een paar kleine tips& tricks gaven. Dus niet alleen bij de lessen was er persoonlijke aandacht, dit was ook het geval bij de nazorg.
Na een jaar was ik oud genoeg om instructeur en werd door de school gevraagd of ik ook voor hun wou werken. Ik wist uit eigen ervaring dat dit een professionele school was waar de sfeer altijd goed is en waar altijd met het nieuwste F-One materiaal gelest en gevaren wordt. Inmiddels geef ik al 6jaar les (2010 begonnen) met erg veel plezier les bij hun. Wat mij betreft een 10 waard gezien ik al vele mooie en leuke herindelingen (en natuurlijk kite sessies) heb gehad dankzij deze school!{#emotions_dlg.thumbsup.gif}

  • General
  • Quality Instructors
  • Equipment

Ruben had een 3 sterren sessie in Mirnse Klif met maar liefst 18 - 32 knots op zijn F-One Bandit VI (2013)

KiteWeer

KiteWeer

  • 0 spots met pro condities
  • 1 spots met top condities
  • 28 spots met redelijke condities
Inloggen

Als je inlogt kun je hier het kiteweer van je eigen spots zien