Reacties
guidovp 19 December / 2012 / 11:25
lekker hoor!!

Kamo 19 December / 2012 / 12:23
Wil je het weten?
Grote kans dat hier over 2 maanden niemand meer naar kijkt... niet omdat jouw skills niet goed zijn..., maar omdat je website compleet ongeschikt is voor het doel wat je ermee hebt.

Ik doe nu 3 voorspellingen en ik vrees dat ze uit gaan komen:
- Die "waar kite sander nu" maps embed is KUL.. die ga je misschien nog 1 of 2x updaten.. en daarna is het teveel moeite. want als ik nu naar buiten kijk lijkt het me sterk dat je nu aan het kiten bent op Noordwijk.
oftewel: jij bent interessant genoeg om mensen op de spot te verbazen, OF de mensen die je willen zien contacten je via FB, je nummer, whatsapp of zijn vrienden van je en hoeven niet op je website te kijken waar je aan het kiten bent.... kun je misschien beter een review schrijven over de spots waar je geweest bent om mensen te informeren...

- Home, About, Sponsors, Results en Contact kun je gewoon op 1 pagina gooien... wordt het geheel veel krachtiger van.... en daarbij, kijk eens wat je de lezer voor echt nieuws kunt bieden... want de meeste info is nu voor de gemiddelde kiter niet interessant en de mensen die het wel interesseert (je ouders/oma/buurvrouw) die weten het al, m.a.w. een veel te hoog break-out-frummelinterview-gehalte.
Nu zul je misschien zeggen... ja, dat is: coming soon! maar dat had er al moeten staan toen de site online kwam... of was er een bepaalde actualiteit waardoor de site online moest voordat hij compleet was?

- Voor je laatste foto's kijk ik liever op je facebook... want die update je zeer waarschijnlijk wel gewoon, omdat dat nou eenmaal veel makkelijker gaat.... daar staan ook veel leukere foto's op :) en ik voorspel dan ook dat je site binnen de kortste keren achterloopt op de realiteit.

Waarschijnlijk zul je hier tegenin gaan en ik hoop dan ook dat je 1 van de weinige pro-riders bent die het tegendeel ook echt bewijst.


Ik snap dat ik beter neer had kunnen zetten: "ziet er goed uit!" maar dat doet een ander wel, en hier heb je meer aan denk ik.
Shop | Gear | Kiterepair >> WWW.VERSUSSHOP.NL / TEN-KITEBOARDING.COM

Djee 19 December / 2012 / 12:35
Always be yourself. Unless you can be a Pirate. Then, be a Pirate

Djee had een 3 sterren sessie in Bloemendaal met maar liefst 22 - 34 knots op zijn Ozone Reo (2016)

wazzaah 19 December / 2012 / 13:03
Ik was sneller en Kor heeft niet gecheckt
kitestart.nl - kitesurfen-op-terschelling.nl

wazzaah had een 5 sterren sessie in Terschelling Groene Strand met maar liefst 10 - 11 knots op zijn Vari Condor (2013)

Djee 19 December / 2012 / 13:42
Quote: wazzaah - 19 december, 2012 (14:03)
Ik was sneller en Kor heeft niet gecheckt
De meld knop werkt niet meer
En Kor:
Always be yourself. Unless you can be a Pirate. Then, be a Pirate

Djee had een 3 sterren sessie in Bloemendaal met maar liefst 22 - 34 knots op zijn Ozone Reo (2016)

MAGIC 19 December / 2012 / 16:56
Nice movie, je bent alweer flink geëvolueerd
www.antixsports.com More than kiteboarding!

tijns 20 December / 2012 / 08:15
Lekker bezig!!!!!

Ernie1 20 December / 2012 / 16:44
Vette style!