Reacties
Boardmagician 03 September / 2014 / 12:05

Bedankt voor de communicatie, inzicht in jullie werking/activiteiten en vooral jullie inzet!   {#emotions_dlg.thumbsup.gif}

Everybody was a beginner once, but there's nothing wrong with ambition.

Boardmagician had een 3 sterren sessie in Sardinia, Porto Pollo met maar liefst 28 - 40 knots op zijn Core GTS2 (2013)

Slis 03 September / 2014 / 18:02

top bericht geving zo! En bedankt voor de inzet...
Zowel de Slufter & Oostvoorne zijn zeer waardevoor voor kitesurfers
en toekomstige generaties...

ik hoop dat deze spot mogelijkheden blijven bieden voor deze recreatie.

BY SLIS: LIQUID FORCE & C-SKINS

CvdV 04 September / 2014 / 17:30

Goede berichtgeving maar wel jammer dat het NKV zijn eigen site niet up to date houd want dan zou je onder "spotregelgeving" het altijd terug kunnen vinden. Dit topic is over een tijdje niet meer terug te vinden. Ook wordt kitesurfen op sommige spots gedoogd maar dat zie je niet terug op de site van het NKV en lokale regels worden nauwlijks vermeld. Goed dat het NKV zich inzet voor het open houden en realisreren van nieuwe spots maar ze moeten de puntjes op de "i" zetten betreffende informatieverstrekking.

Offline als het waait

CvdV had een 5 sterren sessie in Maasvlakte 2 met maar liefst 30 - 40 knots op zijn Airush Lithium (2014)

idefixe 04 September / 2014 / 18:49

Daar heb je zeker een punt!  De NKV is al een hele tijd bezig met "een nieuwe website". In dit proces zijn we tegen verschillende problemen aangelopen.

Het gaat mij te ver om hier alle zaken mbt deze problemen te benoemen ( dan krijgen we een hele andere discussie) Onze oude site is voor ons, wegens droevige persoonlijke omstandigheden, niet voor onderhoud en dergelijke benaderbaar. ( De site is destijds handmatig, met een eigen soort van CMS, gemaakt) en dan wordt het lastig........

 

Voor wat betreft de nieuwe website zijn we nu knalhard aan het werk. Er staat een mooie omgeving in de startblokken en we zijn keihard aan het werk om alle content "up to date" te brengen. Daarbij, ook weer een lastig punt, is juist het hele "spot gebeuren" op dit moment een heel dynamisch begrip. Er lopen diverse Natura 2000 processen, BPR / Legaliserings toestanden enz.  Zoals het er nu uitziet gaan we in ieder geval dit jaar on-line.

Nogmaals, je hebt zeker een punt!

Slingshot , Gibbon