Reacties
wazzaah 25 November / 2015 / 10:39

Heeft oa toch te maken met eisen rondom natuurbeleid (vertaald door google translate):

 

De eisen voor de mega-evenement in het Nationaal Park Waddenzee te hoog waren.2016 's werelds beste rijders ontmoeten op Fehmarn.

Na tien jaar op het strand van Ording Kitesurf World Cup is het duidelijk dat de Kitesurf World Cup zal plaatsvinden in 2016 van 26 augustus tot 4 september in het South Beach op het Oostzee-eiland Fehmarn. Dit werd bekend gemaakt door de organisatoren Act Agentschap in Hamburg op dinsdag.

Door veranderende kritische omstandigheden van de locatie en de vergunningverlenende instanties om de uitvoering van de Kitesurf World Cup niet meer mogelijk is vanuit een economisch perspectief in St. Peter-Ording. Een verhuizing naar een nieuwe plek was het logische gevolg.

 

De op twee na grootste eiland van Duitsland is de kitesurf spot nummer 1 in de Baltische Zee, wordt gezegd in de verklaring.Hij bergen behoorlijk potentieel tot tien jaar om de Kitesurf World Cup opnieuw te ontwikkelen en de typische "World Cup-Feeling", die zo het geval in het bijzonder weer te intensiveren.

"Op een camping bezoekers Bullys en tenten in de buurt van het evenement plaats, dat is de Kitesurf World Cup conferentiedeelnemers op Fehmarn een eigen charme kan staan," zei de organisator. De nachtelijke partij die graag mag iets langer op Fehmarn zijn soms was, niet ver weg meer. Met voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het evenement plaats, evenals 16 campings, hotels en appartementen rond het eiland wordt verzorgd voldoende ruimte en accommodaties.

Met een totaal van 14 kite plekken rond het eiland Fehmarn heeft een breed scala van mogelijkheden dat het niet uitmaakt als beginner of professional, zijn het recht van elke kiter, rechtvaardigheid.

Een overzichtskaart van de beste plekken zijn er al.

Hebben de nieuwe site op Fehmarn, zodat alles wat je hartje begeert Kitesurf en opnieuw ontwikkelen van het potentieel van de Kitesurf World Cup.

 

In de zomer van 2015, moest er Worldcup Kitesurf in St. Peter-Ording, waar de strenge regelgeving van de overheid voor het evenement in het Nationaal Park en Werelderfgoed Waddenzee.Private partijen op het strand werden verboden, zoals geluid en muziek die verder gaat dan het normale volume van de ruimte - met uitzondering van het geluid bij die gebeurtenis door de organisator. Zelfs de Überachen in en op voertuigen op het strand parking werd verboden. 200.000 bezoekers trok het evenement in augustus 2015 in overeenstemming met de St. Peter-Ording. Veel festivalgangers kwam de nieuwe regels op het kwaad.

 

LINK

 

kitestart.nl - kitesurfen-op-terschelling.nl

wazzaah had een 5 sterren sessie in Terschelling Groene Strand met maar liefst 10 - 11 knots op zijn Vari Condor (2013)