Reacties
MarioH 07 November / 2016 / 08:38

Wow, wat een toffe review. Ik ben helemaal enthousiast geworden.

Ik ga gelijk naar de winkel!{#emotions_dlg.bonk.gif}

 

 

MarioH

Marc_87 07 November / 2016 / 18:52

Wat een waardeloze bagger review, ook gewoon niet weten waarover je praat... "The high aspect ratio is an oldskool shape" whahahhahaha, er is nog nooit in deze vorm een tube kite geweest.

 

 

Powered by Flysurfer

spoetnik 07 November / 2016 / 19:57

Stone coal english.

WWW.BYSLIS.NL :: WWW.VERSUSSHOP.NL

dr511 07 November / 2016 / 23:30

Is dat zo marc? De shape doet mij denken aan een wipika airblast

Ziki Ondergoed, schultenbrau

stefarius 08 November / 2016 / 18:43
kitemobile.nl * kitefinder.com

Kitecare Scheveningen 08 November / 2016 / 19:16

Iets genuanceerder mag wel allemaal jongens!

@Marc87: Er zijn wel degelijk vergelijkbare shapes geweest al omstreeks 2007/2008. Denk aan de EH EZE, Wind-X Monsoons (o.i.d.) en zo zijn er wel meer geweest. (zie: http://i13.tinypic.com/4vil9ns.jpg)

(Dominique en Bruno (de franse broertjes) waren indertijd fanatiek aan het testen met de zgn. Ultraflat bow shape, uiteraard minder geraffineerd en niet met de kennis van nu maar het concept hoge aspectratio en vlak profiel is zeker geen uitvinding van Cabrinha geweest!

Ow ja, als er IEMAND is in Nederland die precies weet waar hij over praat en als er IEMAND is die veel verschillende kites heeft gevlogen en altijd met bovengemiddelde interesse naar de markt heeft gekeken dan is het Stef de Jong. (je weet wel, die Nederlands kampioen kitesurfen in 2002: http://www.opennieuwsbank.nl/bericht/2002/10/08/C113-noordzee-fm-kiteboarder-stef-de-jong-nederlands-ka.html)

Uitgaande van 87 achter je naam vermoed ik dat je toen ongeveer 15 was;)

Inhoudelijk ben ik het wel met je eens dat de review een stuk beter en uitgebreider had gekunt en dat een beetje meer diepgang geen kwaad kan maar als je de jongens achter Kitefinder een beetje kent dan weet je ook dat het een clubje clowns bij elkaar zijn:) (weliswaar met een enorme bak kennis en ervaring, maar wel clowns:) die gewoon plezier maken en waar de funfactor over het algemeen van af spat.)

Wil je graag iets anders zien? Misschien zelf eens aan de slag gaan met reviews? Vanuit Versus Kiteboarding weten we hoeveel tijd en energie er gaat zitten in het maken van reviews (goed en slecht) en we moedigen iedere vorm van content creatie aan!


 

 

Kitecare, de kitereparatie specialist in hartje Scheveningen!