Reacties
Kitemen 21 February / 2017 / 09:03

Hi Gilion ziet er vet uit. Heb je enige ervaringen die je kan delen? Wat is je progressie in Big Air sinds je met deze kite vaart? Zag dat je ze meegenomen had naar Kaapstad dus je hebt ze waarschijnlijk goed kunnen testen...

Nature 21 February / 2017 / 14:03

Hey Kitemen tof dat je het vraagt!
Ik kite al een tijdje met de SKY inderdaad en heb de 7m en 9m flink kunnen uitlaten in kaapstad maar ook gewoon in de hollandse condities. 
Om een enkelzijdige mening te voorkomen hebben wij 5 9meters gemaakt en deze aan een aantal riders gegeven. Ook heb ik ze al aan een aantal riders (niet fluid riders) uitgeleend en ze zeggen allemaal hetzelfde.

"De hangtime en lift is echt belachelijk"


Wat echt opvalt is dat mijn topspeeds (Xensr, Tomtom en polar horloge) vele malen hoger liggen dan met andere kites die ik heb gevaren. De kracht is super controleerbaar en je trapt heel makkelijk de power eruit als het allemaal even te hard gaat. Qua springen ga je veel makkelijker omhoog door de mega grote sweetspot van de kite is het echt peanuts om hoog te vliegen. 
Voor mij persoonlijk heeft de SKY er voor gezorgt dat ik veel hoger ben gaan loopen, hogere rotaties / meer rotaites en meer controle heb tijdens een sprong. Erg voorspelbaar wat de kite gaat doen maar doordat hij zoveel power kan genereren is de SKY echt een vlieger die je wel wil uitdagen. 

Donderdag eens in knal harde wind maar ik denk dat de 20M nog nooit zo makkelijk te bereiken was haha.  in Kaapstad zat ik bijna elke sessie (28-30 knopen)  rond de 15-16m  dus dat beloofd wat.

uiteraard is mijn mening baised maar je kan het gelukkig terug zien in de filmpjes en in de reactie van de gasten die ze al hebben / getest hebben.



Fluid kiteboarding - High Service - High Quality - Kiteboarding gear.

Nature had een 5 sterren sessie in IJmuiden met maar liefst 25 - 39 knots op zijn Fluid Vice (2010)

Kitemen 21 February / 2017 / 16:28

Klinkt goed...ben benieuwd! komende dagen kan je ze idd in extreme condities gaan varen. Zie de Fluid kites niet veel varen in Nederland, maar goede ontwikkeling en producten verkopen zichzelf. Benieuwd wanneer jij de 25m+ gaat aanraken

Nature 21 February / 2017 / 16:47

We komen naar je toe deze zomer ;) de markt is er in iedergeval klaar voor.

Ga mijn best doen a.s donderdag 

Thnx voor het compliment {#emotions_dlg.thumbsup.gif} mocht je de sky willen testen dan kan dat natuurlijk

 

Last edit by: NATURE
Fluid kiteboarding - High Service - High Quality - Kiteboarding gear.

Nature had een 5 sterren sessie in IJmuiden met maar liefst 25 - 39 knots op zijn Fluid Vice (2010)