Reacties
Djee 07 October / 2017 / 07:22

Afhankelijk van het moment dat je door hebt dat er een stormbui aan komt, kan je beter kiezen om er af te gaan of op het water te blijven. Maar deze buien kwamen gisteren super hard binnen en ik verkies dan ook om mega overpowerd op het water te blijven dan om dat geintje op het strand te doen.

Always be yourself. Unless you can be a Pirate. Then, be a Pirate

Djee had een 4 sterren sessie in Langevelderslag met maar liefst 16 - 22 knots op zijn Ozone Reo (2016)

Magic_Ed 07 October / 2017 / 07:34

Kevin handelt het goed af, maar die bui komt er natuurlijk al een tijdje aan. Dus ja, als je al in de shit zit zijn dit wel de handelingen: leash op je safety en niet je loop, volledig depower, kite op het water houden, zelf in het water liggen (dus niet doorkiten).

Maar ik zie het continu: donkere wolk komt er aan, er is veel wind voorspeld met flinke vlagen en misschien wel onweer en toch blijft bijna iedereen doorvaren. Onverstandig.

w w w . v e r s u s s h o p . n l - - - w w w . 2 8 k n o p e n . n l

Magic_Ed had een 3 sterren sessie in Wijk aan Zee met maar liefst 18 - 23 knots op zijn SlingShot Wave SST (2019)

RobbyNitroz 09 October / 2017 / 11:25

Soms is het best lastig inschatten, dan lijkt hij voorbij te trekken maar komt dan toch nog over. Ben er vorige maand een keer omheen gevaren door zee op te steken waar de lucht nog mooi blauw was; werkt ook prima. Als je te laat bent om naar de kant te gaan blijf ik ook liever op zee.

 

Op tijd naar de kant is natuurlijk altijd beter.

RobbyNitroz had een 3 sterren sessie in Zandvoort met maar liefst 4 - 6 knots op zijn SlingShot Wave SST (2017)