Reacties
xray 20 August / 2018 / 21:42

Leuk interview met Raphael Salles over de nieuwe Bandit... bredere range, en over een breed bereik gelijkmatig. Geen gehype maar echt waar het over gaat, wil hem graag dit jaar weer eens proberen!

xray

dom 21 August / 2018 / 18:25

Ziet er weer netjes uit dit jaar. Maar ben het niet helemaal met xray eens? De claim dat men 80 protos per jaar test en de claim dat grote Kites ineens voelen als kleine Kites gebruikt F one al jaren in marketing uitingen:) niets mis mee natuurlijk maar laten we niet net doen alsof Rafaël een soort nutty professor is die nog nooit heeft ingelogd op zijn bankrekening;)

F-One kiteboarding, O'neill, Sportzeker, U-Stick kitebladders, Kitecare, Versus

davidoff23 22 August / 2018 / 11:09

Goed interview. Ze zeggen al jaren hetzelfde. Ze zouden dat 3 strut-design eens aan moeten passen naar 5. De bandit weegt eigenlijk al helemaal niks, dus een beetje extra gewicht en BALANS zou niet misstaan. De bandit is de afgelopen jaren in de kleine maten erg nerveus (klapperen, geluid bij insturen etc.). Is natuurlijk persoonlijk, ik hou daar niet van. Na jaren F-one ben ik overgestapt naar North/Duotone. Is toch wel een erg groot kwaliteitsverschil hoor.  

{#emotions_dlg.coool.gif}

Last edit by: DAVIDOFF23
In wind we trust.

davidoff23 had een 5 sterren sessie in Egmond aan Zee met maar liefst 25 - 33 knots op zijn North Rebel (2017)