Reacties
naja 30 October / 2018 / 20:15

Pfff lekker dan

{#emotions_dlg.nosmile2.gif}

Faxie 31 October / 2018 / 13:34

Er zijn her en der wel terechte aanmerkingen op deze video te vinden, maar in ieder geval geeft het een indicatie voor voornamelijk lagere sprongen, en dat er weleens een vreemde uitschieter tussen kan zitten. Maar bv gisteren had ik een sessie met een paar maten in die poeierwind, en wat ik van hun zag (ruim dubbele lijnlengte) leek toch echt wel overeen te komen met de Woo resultaten van 15+. 

 

 

Kitemen 31 October / 2018 / 16:46

Een suggestie die werd gedaan van bijv een gemiddelde van je 5 beste sprongen nemen haalt een flinke error er iig uit en zou in mijn opzicht een goede verbetering zijn...maar daarentegen heb ik nog geen enkele verbetering die aangedragen is aan WOO geimplementeerd zien worden.

Is er uberhaubt al is wat veranderd in de app op andere sporten die toegoegd zijn en trick detection na?

Faxie 31 October / 2018 / 17:00

Echt veel doen ze met die app niet nee. Op Android kan je nog steeds geen sprongen filteren, slaat nergens op. Tevens werken spaties in je naam niet, dus toevoegingen lukken niet. Heb het al tijden geleden aangegeven bij Woo, maar er gebeurt niets...

 

Gemiddelde van paar beste sprongen zou niet zo'n slecht idee zijn. Of doe dan gewoon allebei de opties in het overzicht laten zien, hoogste sprong en gemiddelde van 5 beste oid.

ESComputers 11 November / 2018 / 20:34

www.woosports.com

Ze moeten die foto's eens draaibaar maken, zodat je ze ook op volledig scherm (En dan ook nog eens pinchbaar, als ze toch bezig gaan kleine moeite denk ik) kan laten zien. Want je kan ze wel groter pinchen (met je vingers) maar dat is zo lastig om dan nog eens aan iemand anders even te laten zien.

Ik denk dat je ze gewoon op twitter heel vaak (misschien spammen) moet gaan lastig vallen ofzo.

 Dit zal al wel niet al werken op android denk ik!

https://twitter.com/woosports

Een beetje workaround is trouwens het programmaatje LonelyScreen voor Windows wat eerst helemaal gratis was jammergenoeg.

Last edit by: ESCOMPUTERS

ESComputers had een 3 sterren sessie in Workum met maar liefst 14 - 17 knots op zijn North Rhino (2009)