Reacties
FeRNandeZ 19 February / 2020 / 19:46

Klinkt mij  als een heerlijke kite, een hoop mooi spul tegenwoordig.

Dunne bar, licht en snel sturen, veel range, lekker makkelijk springen.

Max Flow Valves, ik vind het echt perfect systeem net als liquid force en blade kites, voor mij beste ventiel op de markt.

Niet duidelijk of deze kite op de front tube ook briddle attachement points heeft (angle of attack), dat maakt van een kite nl echt een allround en totaal andere feel, zodat je kan kiezen naar je style, meer wave lichtere feel, of wat meer wakestyle constante druk/pull behouden. Niet alle merken hebben dit.

 

Bindingen ook wel benieuwd naar en uiteraard wat het allemaal gaat kosten.

 

kantje board !

wazzaah 19 February / 2020 / 20:39

Vanaf morgen is er iig pre-order mogelijk, dan zullen de prijzen ook wel bekend worden.

kitestart.nl - kitesurfen-op-terschelling.nl

wazzaah had een 5 sterren sessie in Terschelling Groene Strand met maar liefst 10 - 11 knots op zijn Vari Condor (2013)

Franz 19 February / 2020 / 23:45

Tof om een eerste stuk over de Supermodel te lezen! Ik mis wel een wat meer kritische blik op deze nieuwe kite. Ik snap dat als een "review" wordt geschreven door Tom van Kitemana er ook commerciele belangen spelen, maar iets meer "scherpte" levert ook iets meer betrouwbaarheid en waarde van de review op wat mij betreft.

Daarbij is een vergelijk met andere kites wat mij betreft vaak relevant. Die andere kites vormen nu eenmaal de benchmark die mensen zelf in hun handen hebben (gehad) en positioneert de Reedin Supermodel wat beter. Dat een ventiel gelijk is aan dat van Liquid Force en dat die goed werkt is mooi meegenomen, maar ben met name geinteresseerd in het vlieggedrag en performance van de kite vs bijv. een XR6/Nexus, Rebel, Pivot, Enduro etc. 

Uiteraard kan ik 'm zelf testen, maar dan moet ie wel een beetje in m'n straatje passen en daar heb ik nog weinig echt idee van.

Benieuwd wat er nog komt!  


Kitemen 20 February / 2020 / 08:32

Ook wat betreft de bar met auto-unwind heb ik nog niet zo in de markt gezien en ook is er nog niets te vinden over de kites/barren! Had wat mij betreft al wel wat meer info mogen komen, gelijk denken dat mensen pre-orderen zonder enige voorkennis klinkt mij beetje naief maja wie ben ik...