Reacties
Lars_023 26 September / 2020 / 09:03

April is altijd hun release maand toch? V3 is eerder een kleurenprint ding dan dat er veel zal wijzigen, behalve de prijs dan. Die zal vast niet dalen. De enduro is gewoon een goede kite, in slijtvastheid en vliegeigenschappen. Of past Ozone de North strategie toe; "de 8m is de nieuwe 7m"? Net even iets andere maatvoering gebruiken waardoor het lijkt of de high end of low end verbeterd is. Hebben ze eerder al eens op Catalyst toegepast volgens mij.

Lars_023 had een 4 sterren sessie in IJmuiden met maar liefst 16 - 20 knots op zijn Ozone Enduro (2016)

FeRNandeZ 26 September / 2020 / 12:46

Volgens mij is de trend voor 2021, alle onzin eraf, minder naden, dacron, patches en panels, wat lichter tpu in de tubes.

Verder verhaal van North zoals ik het lees,  kites meer aan de rand van het venster vliegen, dus wat minder grunt hakken in het zand feel, maar meer windrange en depower en highend. Deze trend lijkt verder door te zetten en is ook een van de reden waarom kites tegenwoordig zoveel beter makkelijker springen, explosiever, makkelijker timen en afzetten en sprongen gaan constant hoog.  En je kan dus een grotere kite houden en dus zachter landen etc.

Maar minder park en ride, beter op hoge snelheid te varen.  Ik hou ervan.

Fijnste zijn kites waar je de angle of attack op de briddle kan kiezen naar jouw stijl.

 

Last edit by: FERNANDEZ
kantje board !