Reacties
Faxie 07 June / 2021 / 23:57

Ik mis de feature waarbij ze automatisch op een willekeurig moment 'loskoppelen'

Leon van Bergen 08 June / 2021 / 12:54

Ik mis de feature dat hun haken niet meer breken..

Last edit by: LEON VAN BERGEN

FeRNandeZ 08 June / 2021 / 18:47

nou ik heb hem geckocht hoor na wat positieve geluiden op hanglos mbt de mystic rope slider bar. als upgrade op de clickerbar op m'n  mystic Majestic.

Idd ja hij zit echt heerlijk, minder kantelen, minder kruip, en comfortabel, ook de miniloop is handig.

Ik heb ook wat gesprongen met twintip in de miniloop en het gaat prima. Ik denk omdat een haak altijd neiging heeft tot kantelen rope gewoon altijd meer comfort heeft.

De clip, ja deze blijft dicht gaat absoluut niet vanzelf open tijden het kiten, no worries en je krijgt hem makkelijk  open als moet na je sessie.

 

Ok maar;

Ik wil mijn harnass super strak, ik krijg met de clip harnass niet strak genoeg dicht, moet dus alsnog ook de straps  aanspannen vind altijd beetje prutserig.(idem met clickerbar) De clip spanner hendel zou nog groter mogen wat mij betreft. 

Je moet uitkijken dat ropeslider niet tussen de clip komt met sluiten. (dan kan wel je clip open schieten)

Mystic, zorg dat er weer een mes zit in iedere spreader bar.


Ik ben enigszins bang voor slijtage en gebroken rope, tot nu toe lijkt mee te vallen ca 10uur erop zitten, met rope slider loop, niet de ring.

kantje board !

asluis 09 June / 2021 / 11:25

Rope gaat bij mij 1 seizoen mee, dan vervang ik hem gewoon voor de zekerheid.   En als je het niet helemaal vertrouwt en geen extra rope hebt zet je de chickenloop gewoon om beide ropes heen. 

Faxie 09 June / 2021 / 12:17

Ze hebben juist een recall opgezet voor de oudere types.

Leon van Bergen 09 June / 2021 / 14:50

Erg netjes van ze, het minst wat ze konden doen.

Mystic heeft zijn klanten in ieder geval wel gehoord, dat is fijn. Geeft mij altijd wel weer meer vertrouwen in een merk en organisatie!

Last edit by: LEON VAN BERGEN

Kitemen 09 June / 2021 / 15:23

haha eindelijk een recall na weet ik hoeveel klachten en "ongelukken" dit is gewoon damage control...lijkt er niet echt alsof ze er echt om geven! Hoe kan het dat ze geen goede haak kunnen maken terwijl er genoeg merken zijn die dit wel kunnen! Daarnaast niet reageren op klachten...wat mij betreft al ff niet meer het "go to" merk!

Faxie 09 June / 2021 / 16:33

Het komt inderdaad over als damage control ja. De laatste paar weken kwamen er op meerdere sites (en appgroepen) wel erg veel meldingen van gebroken haken, werd een sneeuwbaleffect.

 

Maarja, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.