Airush Razor (2011)

584 Hits sinds 28 December 2017

Tweedehands Specs

Contact Info

Prijs € 850

Beschrijving

Hierbij bied ik mijn 7m 9m en 11m Airush Razor kites aan.

Ik verkoop de set inclusief Bar en pomp en inclusief de 3 tassen. Deze set is perfect voor unhooked trucjes en loops. Zodra je unhooked blijft de kite in positie tot je weer inhaakt. De heel kites zijn snel en je hebt altijd een goede druk op de bar waardoor je voelt waar de kite is. Goeie pop en goeie high-end. Voor beginners is deze kite wat te onvergevelijk, maar als je eenmaal een beetje kan kiten helpt deze kite je naar het volgende niveau.

Zoals te zien op de fotos zien de kites er goed uit en het doek kraakt nog steeds als nieuw. Ik ben de eerste gebruiker van deze kite, gekocht bij 't Coraaltje. De 11 meter heeft enkele reparaties gehad (3, waarvan 1 op foto), van max 10 cm die allemaal zijn uitgevoerd door 't Coraaltje in Callantsoog. 

De 9 meter is het minste gebruikt en heeft 1 needlepoint (geplakt door 't Coraaltje). Ik ben de eerste gebruiker van deze kite, ook gekocht bij 't Coraaltje.

De 7 meter heeft 2 needlepoints die Steven Akkersdijk heeft geplakt (of laten doen). De 7 meter was ooit van Steven maar heb ik gekocht toen hij overstapte van sponsor.