Reacties
RobbyNitroz 04 August / 2022 / 10:55

Aj Aj :-( Hoop dat ze goed herstelt maar is toch wel een ding op z'n jonge leeftijd al last van je knien. Je ziet veel top en vooral net ex-pro riders met braces om varen. Je moet er wel nog de rest van je leven mee doen die knien.

 

Heb zelf lang in de Alpen gewerkt en kwam veel in Livigno; waar ze een XXL funpark hebben elke winter op de Mottolino bergkant. Kwamen mannetjes naar beneden van 14 jaar die over schanzen sprongen met een flat erachter van 15 meter. Sprak ik een doktor in het locale ziekenhuis en die had wat foto's onder ogen van een van de mannetjes; en die zei dit lijken de knien van een man van 50 jaar als ik die foto bekijk {#emotions_dlg.nooo.gif}

RobbyNitroz had een 5 sterren sessie in Zandvoort met maar liefst 15 - 20 knots op zijn SlingShot Wave SST (2017)

Zomer 04 August / 2022 / 20:03

Goeie Rob, na mijn korte kite carrière had ik ook al wat speling op mijn knieën. Het is een mooie sport, maar ik zal mijn kinderen eerder aanmoedigen om te gaan wingfoilen.  Heb dinsdag nog gekite, maar het viel me wel weer op hoe alles onder spanning staat,  veel druk op je achterbeen, veel druk op ke harnas, en als je landing niet in orde is dan nog even een extra klap op je knieën. Maar goed, het is wel vet om te doen, en mooi om te zien, maar laten we elkaar vooral niet gek maken om het nog bruter te doen dan de huidige generatie. Wat dat betreft vindt ik die s-loops waar nu mee begonnen wordt super knap, maar zou niemand willen aanmoedigen om er aan te beginnen.