Reacties
Lars_023 09 June / 2024 / 19:37

Ben wel benieuwd. Normaliter zou je het ontwerp van Alula in je kite deponeren om je innovatie af te dekken en concurrentie voordeel te hebben maar als fabrikant van Alula heb je dat belang niet.

 

Ben dus wel benieuwd welke productregistraties er bij OR op zitten en of er dus uberhaupt waarde in de onderneming zit.  Ik vrees dat je alleen een naam koopt.

Lars_023 had een 4 sterren sessie in Tarifa met maar liefst 20 - 26 knots op zijn Ozone Enduro (2016)

karel79 09 June / 2024 / 22:40

Dus Aluula wil OR afstoten. Dat snap ik, want anders moeten de andere kitemerken zaken doen met een (semi) directe concurrent.

Maar hoe is Aluula dan aan OR gekomen? Hebben ze die eerst overgenomen? OR bestaat al een tijdje. Aluula lijkt me vrij nieuw?

Ik had eigenlijk verwacht dat Aluula onderdeel van OR zou zijn en dat OR, Aluula zou afstoten.

Guusjuh97 10 June / 2024 / 10:05

Zou wel zonde zijn als ze verdwijnen, ik vaar nog steeds met mijn Ocean Rodeo Razors uit 2012 (destijds als scholier met mijn bijbaantje gekocht), en ben nog steeds onder de indruk van hoe goed ze nog mee kunnen. Hopelijk kunnen ze een doorstart maken buiten Aluula.

fais du surf

Teigetje 11 June / 2024 / 19:11

Volgens mij is OR ooit iets van een samenwerking aangegaan met een universiteit met de vraag nieuwe materialen te ontwikkelen voor de kitesport en dat van daaruit dat Aluula is ontstaan, van daaruit is er een bedrijf/fabriek gekomen die aluula is gaan produceren. Ik kan er wat naast zitten maar zo iets is het ongveer.{#emotions_dlg.confused.gif}

Het zal vast wel ergens te vinden zijn hoe het precies zit/zat.

Last edit by: TEIGETJE