Reacties
Jeroen Schoots 18 November / 2022 / 17:55

Maak me zeer zorgen over de Slufter en Maasvlakte ,daar is nu al 75  %(plus/minus) minder kite ruimte door de windmolens die geplaatst zijn.

Parkeerplaatsen worden afsloten p3,p4 wel bereikbaar plus/minus,maar lastiger en minder plaatsen dus grotere drukte op de Slufter,dan denk ik NKV je bent duidelijk geen gesprekspartner want dan zou je al benaderd zijn.

Gaat het over kosten van het schoonhouden van de parkeerplaatsen dan kan Eneco een duit in het zakje doen, ze hebben ze toegezegd dat ze mee wilde denken.Toen het NKV zijn bezwaar tegen de molens introk 

Er volgen alleen nietszeggende berichten ,laatste over vissers waar door lijnen werd gevaren en de boel word weer goed gepraat 

Jeroen 

karel79 18 November / 2022 / 18:30

Ben er ook bang voor Jeroen, maar in deze tijd van energie crisis is er natuurlijk geen houden aan.. Hopelijk schiet Eneco een beetje op en kunnen die vissers weer langs de Prinses Maxima weg parkeren en tussen/voor de molens hun hengeltje uitgooien.

Het afsluiten van die parkeerplaatsen vind ik ook onbegrijpelijk. Ik heb zelf ook de gemeente Rotterdam om uitleg gevraagd, mijn verzoek is doorgestuurd naar het havenbedrijf.. Nog geen antwoord helaas, hopelijk komt dat snel.