Beginners gezocht voor interview

Door: lisa Reacties: 0 Hits: 988
lisa 04 May / 2017 / 14:28

Hi guys, ik ben op zoek naar beginnende kitesurfers of mensen die nog niet zijn begonnen met kitesurfen maar die zich aan het oriënteren zijn en van plan zijn te gaan lessen dit seizoen.

Ben jij dit? Dan zou ik je graag interviewen voor online platform Kiteheart. Naast dat je hier kitesurflessen etc. kunt zoeken is er namelijk ook een blogsectie en het lijkt mij heel tof om daar verhalen van 'medebeginners' te plaatsen zodat toekomstige kitesurfers een idee krijgen over wat ze bijvoorbeeld kunnen verwachten van hun lessen en zaken waar je in het begin tegenaan kunt lopen. Met jouw persoonlijke verhaal kun jij weer anderen motiveren, inspireren en enthousiasmeren om ook lekker te gaan kitesurfen. Als dit je leuk lijkt hoor ik het graag, tof Smiley Wij willen iedere week een interview gaan plaatsen -> stuur even een berichtje naar lisa@kiteheart.com.

Als je Kiteheart nog niet kent -wij zijn pas net van start- kun je hier even kijken: https://kiteheart.com. Het is een vergelijkingswebsite waar de Nederlandse kitescholen, shops en reisaanbieders op staan.

Thanks, groetjes Lisa