preventieve patch???

Door: Maarten Reacties: 4 Hits: 768
Maarten 06 November / 2018 / 12:23

kan een gebruikte F-one bandit kopen. in de beschrijving wordt gesproken over een preventieve patch. klinkt een beetje als en repearatie zonder het een reparatie te noemen.... :) of niet?

Kitemen 06 November / 2018 / 13:19

preventieve patch klinkt als een gaatje in t doek waar een patch op zit om te voorkomen dat ie uitscheurt. In principe dus niets aan de hand maja blijft een patch...mooi is anders maar daar is de prijs wss dan ook naar

HBX 06 November / 2018 / 23:46

Die patch zit erop vanuit de fabriek omdat het supventiel gaatjes in het doek kan veroorzaken tijdens het oprollen van de kite. Behalve bij de eerste batch Bandits XI, daar moeten ze er zelf nog opgeplakt worden nadat de patch nageleverd werd. 

Dit was ig bij de Bandit XI, bij de Bandit XII hebben ze het supventiel inmiddels voorzien van een neopreen cap om dit te voorkomen.

Ter hoogte van het ventiel op de middenstrut zit deze patch zit er inmiddel ook al sinds een paar edities op bij de Bandits.

Mooi is anders, maar het heeft ig niet te maken met de reden zoals de topicstarter suggereert.

Have Fun and Hang Loose

MarkVP 07 November / 2018 / 21:43

Als het op de tip bij bevestiging van de stuurlijn aan de kite is kan het inderdaad preventief zijn. Had het zelf bij mijn rally en schijnt bij bandits ook voor te komen. Bij mij was het daarin zo goed als door.

MarkVP had een 4 sterren sessie in Neeltje Jans met maar liefst 23 - 29 knots op zijn SlingShot TD2 (2007)

dom 07 November / 2018 / 22:01

Wat HBX zegt kan kloppen als een bus! Als de patch inderdaad ter hoogte van het inflate ventiel gelijmd is dan is dit ofwel factory standard ofwel binnen een nalevering geweest. Wij (versusshop) hebben ook bij enkele klanten de patch later moeten aanbrengen omdat ze niet op de eerste batch Kites zaten. No big deal dus en waarschijnlijk gewoon een erg goudeerlijke verkoper!

F-One kiteboarding, O'neill, Sportzeker, U-Stick kitebladders, Kitecare, Versus