Reacties
Morres 18 September / 2011 / 22:29
check de aap op de site

Morres had een 0 sterren sessie in Harlingen met maar liefst 0 - 0 knots op zijn Gaastra Jekyll (2013)

Baaltje 19 September / 2011 / 06:59
Die Hatch doet me wel een beetje aan de wipika classic denken door dat diepe profiel... Mag aannemen dat deze keer de safaty het wel doet? Ben eigenlijk meer benieuwd naar de nieuwe bar..

Begrijp me niet verkeerd ik heb niets tegen gaastra in tegendeel ik voer zelf en mijn vriendin ook met een jekyll maar met name de bar hield veel te wensen over. Maargoed ouwe koeien uit 2008 en 09 oh en 2010.. maare 2012 wordt het jaar van ''de gaastra bar''??? waarom zien we daar nog niets van? staat wel op de site http://www.gaastrakites.com/bars erg veel plastic als ik het zo zie, maar als mijn vriendin euhm mag testen voor je? haar oude jekyll bar werkt namelijk niet zoals in het boekje staat.

Morres 19 September / 2011 / 10:07
uhm, de safetys zijn vervangen begin 2010, als die van jullie niet werkt kan je daar gratis een nieuwe QR+depowercord voor krijgen! Verdere problemen zijn er niet met de bar, op een beetje slijtage van de 'cup' (van de QR) op de grip van de bar na.
Hoe bedoel je dat de bar niet zoals in het boekje werkt? Als de QR wel werkt, wat ik mag aannemen, is er verder niet iets wat niet kan werken..

De bar is te testen op verschillende evenementen, en als je gaastra nl mail (kan via website of via bert apenstaart gaastra punt com) kan je miss. wel meer regelen om te testen.

'veel plastic' is overigens niet raar, alle barren zijn van plastic(of hebben veel plastic) Ook grote merken. Ik denk dat je doelt op de blauwe QR, die ziet er op de foto erg goedkoop uit, maar inwerkelijkheid heel anders. OVerigens is de centrehole wel van alu hoor ;) Superglad afgewerkt.
De nieuwe bar is 1,5jaar in test geweest en wordt tot nu toe goed ontvangen (ook door niet-teamrider) IPV strap is er nu een vario-camcleat systeem, daarmee kan je makkelijker poweren en depoweren, bovendien kan je de lengte van de depowercord zelf instellen naar keuze, handig voor b.v. oldschoolers. De nieuwe bar-ends hebben een mooie zachte hoek aan de binnenkant. De bar is dikker geworden en heeft lekkerdere(vind ik) grip. De nieuwe QR komt niet meer tegen je duim aan met uithaken. De nieuwe QR werkt magnetisch en blijft open staan na activeren, waardoor je heel makkelijk de boel weer in elkaar kan zetten.
Grt

Morres had een 0 sterren sessie in Harlingen met maar liefst 0 - 0 knots op zijn Gaastra Jekyll (2013)

KUUZ-kiter 19 September / 2011 / 10:12
Ziet er uit als mooi speelgoed!
surfing doesn't make you smart

KUUZ-kiter 19 September / 2011 / 10:16
Dit soort teksten kan ik persoonlijk niet zo goed tegen alleen:

'Together with the balanced flying characteristics and the absolutely safe handling in any situation, it guarantees quick success. And it does not matter if you are a beginner or pro- the Hatch2 is the best tool for endless fun on the water.'

Safe handling in any situation bestaat niet.
Een pro en een beginner, dezelfde tool. Eh nee.

Het ziet er wel mooi uit, maar waarom die begeleidende teksten altijd zo over de top moeten?



surfing doesn't make you smart

Morres 19 September / 2011 / 10:43
ach, over the top omdat ie zo hoog gaat
Overigens is de relaunch van de hatch en de jekyll awesome, samen met Leo getest in 11knopen in SA (7mtr)

Morres had een 0 sterren sessie in Harlingen met maar liefst 0 - 0 knots op zijn Gaastra Jekyll (2013)

KUUZ-kiter 19 September / 2011 / 12:14
Quote: Morres - 19 september, 2011 (12:43)
ach, over the top omdat ie zo hoog gaatOverigens is de relaunch van de hatch en de jekyll awesome, samen met Leo getest in 11knopen in SA (7mtr)
Dat is wel te gek ja.
surfing doesn't make you smart