Reacties
Geronimo 24 November / 2011 / 12:40
De laatste paar minuten heeft leuke aktie shoots. Voor iedereen die 10minuten details niet trekt.
Get ready for an Epic Session / epic kites

eddyc 24 November / 2011 / 15:40
Mooi. Toch een vrij gestrekte kite met een delta shape erin.

All round - daar heb ik altijd wat schrik voor.
Ofwel jumpt (pull up) die goed ofwel is die beter voor wave. (kort draaiend - drifting)
eddyc

Geronimo 24 November / 2011 / 16:56
Heb em in Mei bij Dimitri thuis getest. Ik kan nog niet waveriden misschien volgend jaar daar op oefenen. Dimitri en veel gasten die de kites daar moesten testen vonden het heerlijke wave kites.
Ik ben juist meer een freerider, Ik kon heerlijk varen met de kites en erg goed springen. De kites springen wat makkelijker dan de screamers maar nog steeds goed hoog. Door dat je wat meer downwind zweeft heb je een zeer goede airtime. De Screamers geven je meer hangtime voordat je weer begint met afdalen.
De laatste dag heb ik eigenlijk de hele dag kiteloops gemaakt (zover ik dat dan kan) de kites draaien enorm snel en met een hele fijne pull. Een aantal wat grotere loops werd ik echt prachtig horizontaal getrokken met een rotgang en met iets kortere loops kon ik de snelheid wat beter controleren.
Ik heb enorm veel plezier gehad met de renegades, beetje lichte bardruk maar kon de kite nog wel aanvoelen. Als ik de kite zou moeten omschrijven zou ik het woord FUN gebruiken. De screamers voelen wat serieuzer aan je moet wat meer skills tonen als rider maar dan krijg je ook wat terug. Ik denk dat de Renegade 3G echt wel een alround kite is met een piek naar het waveriden.
De 11m shape is ook anders dan de 5,7,9,13LTD shape.
Ik heb 3G kites besteld voor tests. Alleen is een deel op dit moment bij Kiteworld Magazine en die willen ze niet terug geven ^^. Een aantal van de testers heeft ze mee naar huis genomen om er nog even van te genieten.









Get ready for an Epic Session / epic kites

bularoo 24 November / 2011 / 18:15
Ik heb ook even met de 11m Renegade 2011 gevaren. Was in 12 knopen ofzo. Iedereen moest die dag steeds teruglopen en ik moest juist downwind varen soms

Gewoon een leuk kiteje om lekker mee te cruisen, springen niet echt goed kunnen proberen. Maar naar mijn idee is de kite beter voor wave.
Ik heb sinds kort nu zelf de Screamers 3G. Die kites passen meer bij mijn stijl van kiten

bularoo had een 5 sterren sessie in Kijkduin met maar liefst 30 - 42 knots op zijn North Dice (2015)