Reacties
High 26 June / 2012 / 06:49
Tenerife en prachtige stranden????? vertel mij dan eens waar die prachtige stranden zijn op Tenerife...

Of bedoel je het kleine grove puinstrand met rotsen en stenen in El Medano waar je start met kiten, waar het stof van het strand lekker tussen de naden van je kite gaat zitten.

Voor de rest prima kitestek als je goed kan kiten, meestal dikke wind daar met hoge golven, lekker golfrijden voor El Muelle.

Voor de rest vindt ik het niet de moeite om heen te gaan om te kiten, geef mij Fuerteventura maar, daar heb je pas stranden en genoeg variatie om te kiten.
NAISH...what else..

patrick_kiter 28 June / 2012 / 10:14
Vaak kan je ook contact opnemen met de plaatselijke kiteschool die weten vaak wel iets te huur voor een maand ofzo. Zelf zat ik afgelopen winter in Hua Hin, Thailand voor 150 euro per maand in een net gerenoveerd appartement. Wil je naar Hua hin, dan kan je contact opnemen met www.17knotskiteboardingschool.com zij weten vaak goedkoop iets te huur. Je zit dan niet aan het strand, maar een scooter is ook snel voor weinig geregeld. Ik betaalde iets van 80 euro per maand voor een 125cc scooter. Kan je ook eens naar het cable wakeboardpark, echt relaxed, wakeboarden voor nog geen 5 euro.

wazzaah 28 June / 2012 / 10:37
Best wel leuke site, maar wel redelijk hoge prijsklasse.
kitestart.nl - kitesurfen-op-terschelling.nl

wazzaah had een 5 sterren sessie in Terschelling Groene Strand met maar liefst 10 - 11 knots op zijn Vari Condor (2013)