Reacties
extremekiter 01 October / 2013 / 11:35
K heb zojuist ff met GoPro aan de telefoon gehangen voor de laatste info.
De camera zelf is net zo groot als de Hero 3 zoals we hem kenden, de behuizing is een stuk slanker geworden en heeft geen plek meer voor anti-fog inserts.
Voor het kitesurfen, duiken, snorkelen en andere watersporten wordt de ,,dive housing" aangeraden. Deze dive housing is eigenlijk hetzelfde als de huidige hero 3 behuizing, gopro heeft er alleen een andere naam aan gegeven. In deze behuizing passen dan ook de anti fog inserts, die sterk aan te raden zijn voor watersporten

Batterij is ook compatible met de normale Hero 3, de + gaat vooral veel efficienter met zn energie om.

Wij krijgen hem bij Versus eind deze week of begin volgende week binnen in beperkte aantallen.
W W W . V E R S U S S H O P . N L

LKleuver 01 October / 2013 / 19:11
gaan nu ook hun al elk half jaar een nieuwe uitbrengen? Waarom niet gewoon goed onderzoeken etc. en dan over een jaar een compleet nieuwe super moderne presenteren. in plaats van steeds kleine upgrades?

patrick020569 02 October / 2013 / 10:14
Quote: LKleuver - 1 oktober, 2013 (21:11)
gaan nu ook hun al elk half jaar een nieuwe uitbrengen? Waarom niet gewoon goed onderzoeken etc. en dan over een jaar een compleet nieuwe super moderne presenteren. in plaats van steeds kleine upgrades?
Je hoeft hem niet te kopen.....Zoals ze bij versus al zeggen het is hetzelfde als een hero 3 en voor surfen ongeschikter..
Durex, de Haarwinkel, red light district, webcamgirls.

Kamo 02 October / 2013 / 13:26
@ Lkleuver, de Hero3 black edition werd vorig jaar een maandje later geintroduceerd, dus zolang een jaar niet uit 22 maanden bestaat valt het allemaal nog wel mee.
Shop | Gear | Kiterepair >> WWW.VERSUSSHOP.NL / TEN-KITEBOARDING.COM

Marc_87 02 October / 2013 / 17:10
Overigens heb ik met de Hero 3 Black Edition nooit het probleem van beslaan gehad.

Uiteraard heb ik de Hero 3 verkocht en komt deze erin, vooral dat die bij minder licht weer beter is geworden spreekt me erg aan. Ik doe ook regelmating aan indoorkarting en daarbij is het ideaal.
Powered by Flysurfer

HBX 02 October / 2013 / 17:36
Heb m ook besteld :-) Zocht een waardig opvolger van m'n contour +2
Have Fun and Hang Loose