Reacties
barend 23 April / 2014 / 21:53

Jammer dat ik dit nu pas lees. Ik was hier graag bij geweest!

dom 25 April / 2014 / 08:59

We overwegen zeker om volgend seizoen nog een repair clinic te geven dus houdt onze facebook in de gaten en zorg dat je erbij bent!


Gr. Dominique

Kitecare/ U-Stick/ Versus

F-One kiteboarding, O'neill, Sportzeker, U-Stick kitebladders, Kitecare, Versus

ESComputers 26 April / 2014 / 15:34

Leuk initatief! Leveren jullie misschien ook al dat doorzichtige spul op een rolletje (het zag er nog redelijk breed uit misschien 15-20cm) waarmee je echt (bijna) alles kunt reparen, schijnt weer nieuw te zijn ? Schijn je met een strijkijzer op doek, LE's en bladders te kunnen verwerken. Weet jammergenoeg niet hoe het heet, maar kan anders de lokale kiteshop hier nog wel eens vragen (de eigenaar had het mij eens laten zien begin dit jaar). Wil graag wel eens weten of dat nou echt zo goed is als hij beweerde. Heb ook al veel geld uitgegeven aan reparatie materiaal en ook eens van dat spul (fiberfix+lijm) gekocht waar ook lijm aan de pas komt maar dat viel nog vies tegen qua droogtijden.

ESComputers had een 3 sterren sessie in Workum met maar liefst 14 - 17 knots op zijn North Rhino (2009)

dom 27 April / 2014 / 17:39

@escomputers:
Wij zijn de importeur van Tear-Aid voor de kitemarkt. Dit is geen strijktape maar een zelfklevende tape waarmee je inderdaad veel verschillende producten kan repareren. De breedste rol is ruim 15 cm breed en 9 meter lang en is o.a. te koop op u-stick.nl. Zelf zijn we niet super enthousiast over strijktapes omdat de lijm op deze patches geactiveerd wordt door de warmte maar ook weer gedeactiveerd kan worden door warmte. (delaminatie bij hogere temperaturen)
Een ander nadeel van zogenaamde hot-melt tapes is dat je eigenlijk een digitaal instelbaar strijkijzer nodig hebt waarmee je heel precies de warmte kan bepalen. Heb je deze niet dan loop je een behoorlijk risico dat je met strijkbout en al dwars door je kite en/of bladder heen gaat en de schade groter wordt dan deze al was!

Gr.
Dominique
U-Stick/ Kitecare/ Versus

F-One kiteboarding, O'neill, Sportzeker, U-Stick kitebladders, Kitecare, Versus