Reacties
strekke 16 January / 2015 / 16:45

Eindelijk een promo filmpje van een lightwind kite waar ze ook effectief live-feed van de echte wind tonen met de kite in de achtergrond - ziet er niet slecht uit die relaunch bij 6/8 kts! En voor 849 USD (nieuw, kite only denk ik) valt die prijs wel heeeeel goed mee! Heeft iemand ervaring met dit merk?

Last edit by: STREKKE

Teigetje 16 January / 2015 / 18:25

Heeft iemand ervaring met dit merk?

 

Heb nu zelf van Switch de Nitro V3 - 14m en de Nitro V4 - 7m.

Kites zijn zeer degelijk gemaakt en volgens mij bombproof. Kwaliteit doet niet onder voor bijvoorbeeld Ozone - Naish - Cabrinha misschien zelfs wel beter. {#emotions_dlg.thumbsup.gif} De kites bevallen mij tot op heden prima. Ook de bar is prima.

Tsjek anders de site van Switch zelf eens daar staan allerlei video's van materiaaltests.

Faxie 16 January / 2015 / 19:13

Als online only merk kan je jezelf geen slechte kwaliteit veroorloven. Dan kan je binnen de kortste keren opdoeken. De kites van Switch zijn kwa construcite minstens evenwaardig aan de grote merken, en naar mijn mening zelfs vaak beter. Er zijn een paar grote merken die eigenlijk ronduit slecht zijn op de constructiemethoden omdat er kosten bespaard worden. Als je bij de Switch kites de marges van distributeurs en retailers zou optellen kom je aan hetzelfde prijsniveau als de grote jongens.

 

Kite is in NL inclusief tas en pomp 992,-. Je kan pomp en tas ook achterwege laten (kite zit nog steeds in een zak) en dan ben je 940,- kwijt. Zonder bar wel, maar elke 55cm bar met 1-lijns safety werkt gewoon in principe.

 

Over een maand of 2 bij mij te testen in ieder geval in de omgeving Zeeland. Dat zou wel eens een mooie zomer kunnen worden :)

 

mouse 17 January / 2015 / 08:58

Hallo,

 

Ik heb vorig jaar in mijn school onverhoopt heel snel een kite moeten bestellen in Indonesie.  Alleen Switch was degene die dit snel terplekke kon regelen.

Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de Kite.  Het kan zeker mee met de grotere merken en de L.E is lekker dun.  Een beetje zoals de vroegere Best HP .

Ja , ik moedig dit zeker aan dit merk.

 

mvg,

 

Maurice

5 locations in Asia! www.seabreezekiteclub.com