Reacties
Stevie 05 March / 2015 / 12:07

Succes! Top materiaal aan een zeer degelijke prijs.  

Herverkoopwaarde blijft echter een groot issue dat niet in het voordeel van het merk speelt.

Steve

Planetextreme.eu - kitesurf winkel in Antwerpen

PassionP 05 March / 2015 / 16:56

@REYBERI
Dat kan nooit de bedoeling zijn. Ieder merk zal wel eens wat problemen hebben, maar zeer belangrijk om te weten hoe en of alles wel is opgelost. Het lijkt het me zeker de moeite waard om elkaar een keer te ontmoeten op het strand en de 2015 equipment te proberen. Dat kan je na je slechte ervaring wellicht overtuigen van de huidige kwaliteit.
m.vr.gr,
Marco

 

 

 

Last edit by: PASSIONP
www.passionpowered.nl ; CrazyFly, HB Surfkite, Spleene

PassionP 06 March / 2015 / 08:34

@STEVIE

Herverkoopwaarde is altijd lastig met een relatief onbekend merk. Daar zullen andere in Nederland kleinere merken ook mee te maken hebben. Het voordeel is dat het aanschafbedrag ook lager is. Volgens mij is er hier op Hanglos wel eens een draadje geweest over het hele topic aanschaf en inruil waarde.

Last edit by: PASSIONP
www.passionpowered.nl ; CrazyFly, HB Surfkite, Spleene

spoetnik 06 March / 2015 / 13:59

Transparantie alom!

" De getoonde prijzen zijn adviesprijzen. Neem contact op voor een persoonlijk aanbod!"

WWW.BYSLIS.NL :: WWW.VERSUSSHOP.NL

PassionP 06 March / 2015 / 14:54

@SPOETNIK
De meeste shops werken natuulrlijk met adviesprijzen, dat is nu eenmaal hoe het werkt. Je mag van ons altijd direct bestellen voor de genoemde prijzen op de site, volledig transparant. Dan zijn de prijzen ook zeker goed. We willen alleen maar aangeven dat door persoonlijk te communiceren we goed kunnen inschatten wat je zoekt en er altijd mogelijkheden zijn om tot een mooie oplossing te komen.

Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de pakketprijzen, als je die vergelijkt met de prijs van een kite + een board voor de adviesprijs, dan zie je dat je board bijna voor niks is.

m.vr.gr,
Marco

 

www.passionpowered.nl ; CrazyFly, HB Surfkite, Spleene

pcmistral 06 March / 2015 / 20:37

Ik vind de reacties op dit bericht vrij negatief. Het kan best zijn dat mensen slechte ervaringen hebben met een bepaald merk en/of de after sales. Echt leuk is het niet voor een startende ondernemer. Ik ken CrazyFly eigenlijk alleen uit de Engelstalige kite magazines. Het merk komt bij mij sympathiek over. Ook als ik de filmjes bekijk op hun youtube-kanaal, vind ik het 2015-materiaal er best goed uitzien (los van de aantrekkelijke filmlocaties).

https://www.youtube.com/channel/UCuDGU2ze9Q7tPJaENqb2Aaw

Als het CrazyFly echt slecht materiaal aflevert, verwijnt zo'n merk vanzelf wel weer. Maar geef Passion Powered wel een kans om het merk in Nederland te vertegenwoordigen. Hoe diverser het aanbod van kitemerken, des te meer keus voor ons als kiters.

strekke 06 March / 2015 / 21:25

Ik ken een gast die een heel aardig potje kan kiten en zijn eigen kiteschool heeft geopend. Kites krijgt ie van Best, maar voor plankjes vaart ie Crazyfly. Voor lichtwind en lessen is de Cruiser echt een topplank, en de Raptor Pro is zijn favoriete plank allertijden. Zou ze zoiezo eens willen testen, want hij spreekt er niks dan lof over!

Slis 07 March / 2015 / 10:32

Ik weet dat Rob ook erg te spreken is over de CrazyFly plankjes,
en ze zien er erg goed uit!

Succes in elk geval!

BY SLIS: LIQUID FORCE & C-SKINS

RobbyNitroz 08 March / 2015 / 08:11

Heb al twee jaar een CrazyFly Elite plankje en ben daar idd erg tevreden over 

RobbyNitroz had een 5 sterren sessie in Zandvoort met maar liefst 15 - 20 knots op zijn SlingShot Wave SST (2017)

Stevie 09 March / 2015 / 10:18

Ik vind CF materiaal prijs-kwaliteit zeer goed.  

1° Geef zelf les met Sculp en Shox boards. --> geen enkele kite of board heeft het niet overleefd dit seizoen

2* Vaar zelf Sculp en Tango en vind ze zeer voldoen.

Volgende Tango met board staat ook in promotie: Tango 13m + Nuke 141

 

Planetextreme.eu - kitesurf winkel in Antwerpen

MichieldeRuyter 09 March / 2015 / 10:45

Materiaal ziet er goed uit! Wellicht ook een keertje testen. 

Maar kwa prijzen vind ik het nou niet echt onder de gevestigde namen zoals naish en north cabrinha zitten!

7m2 vanaf tango vanaf €949.

spoetnik 09 March / 2015 / 11:06

Nee, @MichieldeRuyter, je moet even contact met ze opnemen om de verkoopprijs te horen. Op de site staan de 'Adviesprijzen' God knows why....

WWW.BYSLIS.NL :: WWW.VERSUSSHOP.NL

Stevie 09 March / 2015 / 12:33

@Spoetnik: waarom doe je zo aggresief of negatief?  

Het is toch normaal dat een winkel (fysiek of online) adviesprijzen weergeeft.  En samen met de klant kan kijken naar een geoptimaliseerde prijs?  Ik denk dat elke fysieke winkel minimaal 10% korting geeft op de adviesprijs maar ze promoten deze prijs toch ook niet? 

@MichielDeRuyter:  prijzen

Een 7m Sculp compleet: 1249,-

Een 7m Ozone Catalyst: 1405,-

Een 7m CORE RiotXR3: 1489,-

...

 

De prijs ligt dus gemiddeld 175,- lager. Dit is toch niet echt verwaarloosbaar toch?

Thx

Planetextreme.eu - kitesurf winkel in Antwerpen

spoetnik 09 March / 2015 / 12:46

Aggresief? negatief wel.

Is dat zo dat winkels adviesprijzen weergeven @Stevie? Ik vind het namelijk niet normaal dat een shop adviesprijzen weergeeft, en dat je moet onderhandelen over de prijs. Lijkt me ook niet goed voor de markt als de shop geheimzinnig gaan lopen doen over de prijs. Ik zou me altijd genaaid voelen, en het idee hebben dat er meer uit halen was geweest.


Waarom niet geowon eerlijk, en stransparant zijn? Dit is de prijs, dit krijg je er voor. Volgens mij doen de meeste shops dit, en ik zou geen eerlijke reden kunnen bedenken waarom niet.

 

WWW.BYSLIS.NL :: WWW.VERSUSSHOP.NL

Kitemen 09 March / 2015 / 13:19

@Spoetnik het enige woord waarover jij waarschijnlijk valt is "adviesprijs" ik denk dat dit gewoon dezelfde prijzen zijn als elke surfwebshop online heeft staan. Echter als je meer spullen etc koopt valt er altijd wel wat over de prijs te onderhandelen. Dit is in elke winkel het geval. Om hier dan hard op in te gaan lijkt mij net als de andere niet nodig. Uiteindelijk kan je altijd een betere deal maken...het is maar wat voor moeite etc je er voor wilt doen uiteindellijk krijg je vaak gewoon een prijs die fair is...en uiteindelijk moet je gewoon betalen wat je er voor over hebt...denk je dat de prijs niet eerlijk is of beter kan...dan moet je het gewoon niet doen.