Reacties
KappuhH 07 October / 2009 / 08:25
Dit is toch pure reclame aangezien OR de pak al langer in hun assortiment heeft? Hoeveel hebben ze betaald voor dit nieuwsitem?

spoetnik 07 October / 2009 / 08:34
Quote: KappuhH - 7 oktober, 2009 (10:25)
Dit is toch pure reclame aangezien OR de pak al langer in hun assortiment heeft? Hoeveel hebben ze betaald voor dit nieuwsitem?

Als je wilt weten wat een advertentie op HL kost, dan moet je even contact opnemen met Rob. Zijn mail-dres staat op de Crew pagina.
WWW.BYSLIS.NL :: WWW.VERSUSSHOP.NL

Slis 07 October / 2009 / 09:09
sorry hoor, maar dit is weldegelijk nieuws
omdat het pak onder handen is genomen, het is dus een nieuw pak...

als je de moeite heb genomen om naar de site te gaan
had je het kunnen weten. Smiley
BY SLIS: LIQUID FORCE & C-SKINS

KappuhH 07 October / 2009 / 09:40
Dan had ik tenminste wat meer info verwacht. Nu komt het over als: iedereen koopt een Enforcer maar er is ook nog een OR Pyro.

mkite 07 October / 2009 / 09:52
Ja en waar blijft die nieuwe predator waar ze op de site al wel reclame voor maken maar die volgens mij nog nergens te koop is

aman 07 October / 2009 / 10:39
ja die predator ziet er goed uit in neopreen! Gaat die voor de winter leverbaar zijn in NL?
Waves waves waves

Jelte 07 October / 2009 / 11:22
Die Predator lijkt mij ook wel errrrrrug gaaf! Smiley
www.h2ohostel.nl // Ocean Rodeo - Stormchaser.nl

wazzaah 07 October / 2009 / 11:55
Ik ga liever naar t buitenland Smiley
kitestart.nl - kitesurfen-op-terschelling.nl

wazzaah had een 5 sterren sessie in Terschelling Groene Strand met maar liefst 10 - 11 knots op zijn Vari Condor (2013)

wouters 07 October / 2009 / 13:59
@ kappuh: Wat een aantijgingen richting hanglos en OR... denk je wel eens na voordat je post? en een Or Pyro Pro vergelijken met een Gul Enforcer.... get real dude.

Zoals Slis aangeeft is de 2010 Pyro inderdaad gemaakt uit een nieuwe adembare stof. Speciaal ontwikkeld voor waterportdoeleinden heeft OR na 3 jaar testen een stof ontwikkeld die VEEL beter ademt dan al het andere wat momenteel op de markt is. Bijkomend voordeel is datde stof ook nog een stuk soepeler geworden is tov de vorige editie.


De Predator komt helaas pas uit in januari

mkite 08 October / 2009 / 06:34
Hmm nou das jammer maar geloof dat ik nog wel even wacht die predator ziet er uit als een wetsuit en lijkt me ideal.

Moet zeggen dat het pak zoals hierboven mij er veel te baggy uitziet.

naishdude 08 October / 2009 / 12:31
Quote: wouters - 7 oktober, 2009 (15:59)
@ kappuh: Wat een aantijgingen richting hanglos en OR... denk je wel eens na voordat je post? en een Or Pyro Pro vergelijken met een Gul Enforcer.... get real dude.Zoals Slis aangeeft is de 2010 Pyro inderdaad gemaakt uit een nieuwe adembare stof. Speciaal ontwikkeld voor waterportdoeleinden heeft OR na 3 jaar testen een stof ontwikkeld die VEEL beter ademt dan al het andere wat momenteel op de markt is. Bijkomend voordeel is datde stof ook nog een stuk soepeler geworden is tov de vorige editie.De Predator komt helaas pas uit in januari


hahahhahhahhahhaha....zozo ..;veel beter enz...zegden ze ook toen de Pyro Pro alleen maar een paar ademende inserts/pads hadden, nu hebben ze de weg van velen voor hen gevolgd..die jaren van ontwikkeling hebben, en die net zoals OR hun materialen bij een leverancier kopen.

Dus nu ... beweren OR dat het nieuw en beter is...Eerst even bewijzen jongens...want de concurentie kost veel minder en blijkt ook heel goed te zijn.. of zijn jullie prijzen net als de rest ook gezakt? De OR pyro pro was best prijzig, en ik moet zeggen, dat mijn huidige droogpak zeker zo goed is als niet beter.
salestalk salestalk ...want euh wouters...ben jij niet OR??? dus kappuh van aantijgingen beschuldigen ( die ik vrees nog terecht zijn ook dat het een beetje verdoken reclame is )...
Dude

Switchkites Element 13m / Switckites Method 9 7 5m / AIRUSH SECTOR 60/ NAISH STRAPPED SURF 6'1

SKdB 08 October / 2009 / 13:11
Ik al sinds 2005 een rodeo droogpak (rits achter op). En net dit jaar de saels vervangen. Dus pak gaat wel lang mee als je er onderhoud aan doet en netjes behandeld.(talkpoeder op het rubber en opbergen op donkere plek)
De nieuwe pakken zullen wel iets beter ontwikkeld zijn met nieuwe rits en triks.

Tip voor droogpak kopers: test of het je goed zit door er ff mee rond de winkel te lopen en te draaien hurken en buigen......niks mag knellen anders ga je dat tijdens kiten ook merken...koop liever 1 maatje te groot dan te klein.

Laat die herfst stormen maar komen ik heb me pak er weer voor gefixt.

SKdB had een 3 sterren sessie in Bergen aan Zee met maar liefst 12 - 16 knots op zijn Peter Lynn Charger (2010)

ElRudo 08 October / 2009 / 19:11
Naishdude, vooropgesteld dat ik niet ga roepen dat andere pakken slechter of beter zijn, ik kan alleen over Ocean Rodeo Sports Inc. oordelen.
Vorig jaar ben ik bij ze in de fabriek in Victoria, BC geweest, en dat is een flink bedrijf kan ik je melden, met klanten in de offshore, marines, en heel veel sport duikers.
Er worden daar wel degelijk materialen ontwikkeld, ook stoffen, en sommige dingen worden uiteraard ingekocht. De norm wordt bij hun niet in de eerste plaats bepaald door "surface use drysuits" zoals de pyro's maar door drysuits voor serieuze professionele duikers. Hier is de marge minimaal, als je pak het op 40m. begeeft ben je er zo goed als geweest.

Binnen de duikwereld hebben ze (onder de merknaam "Whites", hun zusterbedrijf) de afgelopen decennia een kwalitatieve en innovatieve naam verworven. Lees hier de achtergrond.

Ik ben als free lance ontwerper bij Ocean Rodeo en Whites betrokken.