esqps_CARVED_customs_2009-2010

CARVED Kiteboarding maakt verschillende type boards gaande van Semi-Custom boards tot Full Customs gemaakt van de beste materiaal zoals hoogwaardige carbon, fiberglass en woodcore. Elk detail van het board kan op request worden aangepast zonder meerwaarde. Als consument heb je de keuze uit:

  1. WOOD FLEX CUSTOMS
    De WOOD FLEX CUSTOMS Serie zijn pre-molded boards met welbepaalde grootte en eigenschappen en hebben allemaal een witte kleur. Ze zijn gemaakt uit hoogwaardig fiberglass op basis van het gepatenteerd laminatieproces van CARVED Kiteboarding. De boards hebben allen woodcore.
  2. WOOD X-CARBON FLEX CUSTOMS
    De WOOD X-CARBON FLEX CUSTOM series zijn volledige custom gemaakt van dezelfde materialen als de WOOD FLEX CUSTOM Series maar kunnen naar wens worden aangepast. Zowel de eigenschappen als de kleuren. De WOOD X-CARBON heeft ook CARBON fiber verwerkt in de laminatie wat hem nog sterker en exclusiever maakt.

  3. FULL CARBON FLEX CUSTOMS (Blacklines)
    De FULL CARBON FLEX CUSTOMS hebben en woodcore met een FULL CARBON laminatie proces. Dit maakt de boards super licht en onvernietigbaar. De gepatenteerde CARBON Fibar geeft het board ook ongeevenaarde eigenschappen in FLEX. Dit maakt het mogelijk alle landingen zacht te maken.

  4. GLOSSY FULL CARBON FLEX CUSTOMS (Blacklines)
    De GLOSSY FULL CARBON FLEX CUSTOMS zijn identiek aan constructie dan de FULL CARBON FLEX CUSTOM boards. Ze verschillen in de GLOSSY finish die het board een exclusief, stylish karakter geeft. Het aanbrengen van de GLOSSY finish laag is een proces op zich en maakt de oplevertijd van het board langer. Levertijd gaat tot 4 weken!


  5. WAVE Boards
    Tenslotte heeft CARVED ook nog de Strapless Surfboards. Deze boards zijn ideaal om te golfrijden met of zonder kite.

esqps_carved_separator_2

Bij bestelling van elk board wordt persoonlijk contact opgenomen om specificaties af te stemmen.

Bestel jouw CARVED Performance Board nu in onze Online Store

"KITEBOARDS VOOR KITERS DOOR KITERS"