Reacties
ostendlocal 13 January / 2010 / 23:43
'I don’t think he cares too much about being second.'

He's thirdSmiley

ostendlocal had een 2 sterren sessie in Oostende met maar liefst 16 - 18 knots op zijn SlingShot Fuel (2012)

onno 14 January / 2010 / 08:05
het is echt een diepte intervieuwSmiley
north naish mystic

onno had een 5 sterren sessie in Zandmotor met maar liefst 15 - 20 knots op zijn Naish Park (2012)

Cripsel 14 January / 2010 / 08:30
Pffft...hij grijpt wel iedere mogelijkheid aan om kritisch te zijn op Kevin en te zegen dat andere riders het in zijn ogen beter doen. Natuurlijk was het een half WK, en natuurlijk heeft Kevin zijn eigen manier om aan de top te komen...maar wees gewoon blij en laat al die andere kritische noten achterwege. Is toch nergens voor nodig...

Magic_Ed 14 January / 2010 / 08:41
@Crispel: als er gevraagd wordt wat ie er van vindt, waarom dan niet zeggen wat ie er van vindt? Wat is daar toch op tegen?

Niets erger dan dat politiek correcte gewauwel. Als je het niet wilt horen moet je er niet naar vragen!
w w w . v e r s u s s h o p . n l

sjoerdsantema 14 January / 2010 / 10:33
Rubs is gewoon eerlijk. Hij vindt dat hele wedstrijd gebeuren maar onzinnig en dat is het ergens ook wel. Als je je alleen gaat focussen op tricks waarmee je wedstrijden gaat winnen mis je zo ontzettend veel. Dat is juist het leuke aan kitesurfen: de veelzijdigheid.
#gobigorganaarjemoeder

sjoerdsantema had een 5 sterren sessie in Playa Chica met maar liefst 17 - 25 knots op zijn Blade Prime (2010)

ostendlocal 14 January / 2010 / 10:40
@sjoerd: wedstrijden is ook een deel van de veelzijdigheid Smiley
Sommige mensen vinden het leuk om te doen, omdat ze heel competitief zijn.
Dan moeten ze dat ook gewooon gaan doen toch..
Ruben is niet voor competitie, dat is ook een onderdeel van de veelzijdigheid.
Hij doet het niet omdat hij het niet wil, en hij doet zijn ding.
Ieder zijn ding, en niets is slecht aan de sport...

ostendlocal had een 2 sterren sessie in Oostende met maar liefst 16 - 18 knots op zijn SlingShot Fuel (2012)

isomis 14 January / 2010 / 11:30
het is zijn marketing trucje, dat hij niet achter wedstrijden staat. Echter om dit nou in zo interview weer eens duidelijk maken vind ik een beetje ongepast. Gewoon zeggen: top voor kevin, thats it, niet meer of minder.

iedereen weet nu wel dat hij tegen wedstrijden is op die manier. Ik zelf vind het ook raar dat je niet even kevin via je website feliciteert. Kost namelijk niks en is sportief gebaar naar een landgenoot.
zucht...

Magic_Ed 14 January / 2010 / 11:40
@Isomis: wat een gelul.
w w w . v e r s u s s h o p . n l

litewave 14 January / 2010 / 12:36
Misschien heeft hij kevin wel een bosje bloemen gestuurd, weten wij veul.
me, myself and i

sjoerdsantema 14 January / 2010 / 14:26
Quote: isomis - 14 januari, 2010 (12:30)
het is zijn marketing trucje, dat hij niet achter wedstrijden staat. Echter om dit nou in zo interview weer eens duidelijk maken vind ik een beetje ongepast. Gewoon zeggen: top voor kevin, thats it, niet meer of minder.iedereen weet nu wel dat hij tegen wedstrijden is op die manier. Ik zelf vind het ook raar dat je niet even kevin via je website feliciteert. Kost namelijk niks en is sportief gebaar naar een landgenoot.

Heeft echt geen winterpeen met marketing te maken! Hij had een blessure en kon lang niet aan wedstrijden meedoen. Tijdje gehad om te bedenken wat hij wou. Dan liever geen wedstrijden maar zijn eigen ding. Lijkt mij alleen maar beter voor de sport sinds de dingen die hij doet vaak totaal niet gewaardeerd worden in een wedstrijd.

Bij de PKRA moet je echt niet aankomen met een megaloop. Is niet technisch genoeg voor de jury en dat maakt de sport alleen maar wat het juist niet moet zijn... Juist die veelzijdigheid gaat dan helemaal naar het gootje.

Kortom Rubs Smiley en natuurlijk ook zijn neefje Smiley omdat ze allebei doen wat ze leuk vinden(en er damn goed in zijn)!

#gobigorganaarjemoeder

sjoerdsantema had een 5 sterren sessie in Playa Chica met maar liefst 17 - 25 knots op zijn Blade Prime (2010)

Jackee 14 January / 2010 / 15:08
Met de tripple S doet hij anders elke jaar dood leuk mee hoor boys!

Een wedstrijd moet je liggen en anders moet je gewoon lekker niet meedoen!
If I had to rate kiteboarding, it would be right up there next to shitting and cumming!

Abel 14 January / 2010 / 15:25
He is so cool
Smiley

brokkepiloot 14 January / 2010 / 15:46
Er wordt aan Ruben gevraagd wat hij vindt van dat Kevin de PKRA heeft gewonnen. Dan heeft Rubens zijn mening, dat er andere riders de sport in een betere richting pushen, niks met de overwinning van Kevin te maken. Maar meer met de mening te maken, dat de PKRA en hun manier van jureren, de sport in de verkeerde richting pushen...Kevin doet alleen maar zijn ding wat goed is voor punten binnen de PKRA...En dat Ruubs inderdaad niet eens is met de manier van de PKRA, dat weten we...

Mja vooralsnog, allebei de gasten rocken nog steeds keihard, en ik ben blij dat Ruben zijn ding doet, en Kevin zijn ding...en zo hebben we van alles wat in de kitesurftop, en zo hebben we nog steeds die sicke loops van Lenten

brokkepiloot had een 5 sterren sessie in Katwijk met maar liefst 19 - 24 knots op zijn SlingShot RPM (2009)

Geronimo 14 January / 2010 / 16:05
Tjah.. blijft een beetje een has been.
hij kite leuk, tis zeker ff anders dan de rest daarom wel even leuk. Maar zo langzaam aan beginnen zn filmpjes me wat te vervelen.Naast dat af en toe mn ogen nog uit mn kop puilen hoor. Niet dat ik het ooit zal nadoen maar tis wel heelveel van et zelfde.

"I think are pushing the sport in a better direction"
In een andere richting dat wel, in de huidige richting heeft ie gewoon niks meer in te brengen is ie simpelweg niet goed genoeg voor. Dus ja zoals boven ook al ergens gezegd.. marketing om zich zelf toch nog on top te houden.
En hij moet zn bakkes gewoon vertonen op sommige wedstrijden zoals een NK. Niks miepen dat et zn stijl niet is. Eddy Lansink schijnt ook van de ene kant naar de andere kant van et wedstrijdveld te vliegen. Gewoon dr staan. dan wint ie maar niet. Als hij niet meedoet dan veranderd het zowieso niet.

Neemt niet weg dat hij natuurlijk waanzinnig goed is. Zn stijl is zn trademark geworden hard en hoog zn stijl. En hij zal nog lang als idool voor al die len11jes functioneren.
Get ready for an Epic Session / epic kites

litewave 14 January / 2010 / 16:38
Zo mooi dat iedereen voor een ander denkt.
me, myself and i