Reacties
Arjen 20 April / 2010 / 05:45
Succes Ruud!

Aan je kennis zal het niet liggen!

@admins; Onderste URL is niet helemaal lekker.
Hang Loose!

vrank 20 April / 2010 / 06:24

Kick, alleen jammer van de setup : "De Webshop is geen inloop winkel en geen postorder bedrijf. Je kan op afspraak langs komen op het kantoor in Scheveningen"

Succes!

-DAVE- 20 April / 2010 / 06:38
Shopmania daar in scheef, Wie heeft daar nog niet een eigen kiteshoppie ?
Dave is selfsupported by: Hanglos, Apple, Slingshot, Kitecinema, Naish, MCCormick, Daf , Seat, RedBu

-DAVE- had een 5 sterren sessie in Wijk aan Zee met maar liefst 16 - 23 knots op zijn SlingShot Fuel (2006)

Mauro 20 April / 2010 / 06:58
Je kunt alleen langs komen tussen 0.0 en 12.0 knopen. Anders staat hij zelf op het water
Sportzeker, O'neill

Naish-Kiter 20 April / 2010 / 06:58
Quote: RobbyNitroz - 19 april, 2010 (21:56)
De Oud Nederlands kampioen uit de 'old school' tijd is na tien jaar kitesurfen nog lang niet uitgekeken op de sport en hij is daarom een eigen shop gestart. De shop is uniek vanwege het zeer persoonlijke advies, elk type kite die Ruud aanbied is eerst in de praktijk uitgeprobeerd, zodat hij precies weet welke kite voor wie geschikt is, van echte C-kites tot hybride tot SLE's en Delta's. Na 9 jaar kites en boards testen, eerst voor Wipika en nu voor Airush, wil hij die kennis graag delen.Drie merken kites (Airush, Fone en Ozone) en nog twee extra merken boards waaronder zijn eigen ontwikkelde Flywave van Flyboards en onder zijn eigen naam twee custom golfrijboards. Daarnaast zijn ook de GoPro video camera's een gewild item. Zelf is hij nu een paar maanden aan het filmen met de GoPro, bijgaand de eerste teaser http://surfsports.nl/index.php/gopro-surf-camera met beelden uit Costa Rica.Je kan de meeste kites en boards zelf eerst testen in Scheveningen. De Webshop is geen inloop winkel en geen postorder bedrijf. Je kan op afspraak langs komen op het kantoor in Scheveningen (24/7, ma. - zo. tussen 0.0 en 12.0 knopen) , communicatie loopt ook via twitter http://twitter.com/Surfsports, e-mail mailto:shop@surfsports.nl , telefoon of het strand voor de vuurtoren.Meer info http:/surfsports.nl


http://surfsports.nl/index.php/gopro-surf-camera
dit is de goede link

Naish-Kiter had een 4 sterren sessie in Muiderberg met maar liefst 13 - 18 knots op zijn Naish Helix (2010)

martinAIR 20 April / 2010 / 07:03
hele relaxte gast!
kreeg laatst zonder probleem ff 'n kite te testen van hem mee @ scheef!
door omstandigheden moest ik mn sessie afbreken, maar wel top van hem!!
Blow Me Away!

martinAIR had een 3 sterren sessie in Scheveningen met maar liefst 35 - 47 knots op zijn Blade Trigger (2010)

kitesurfschoolbest 20 April / 2010 / 07:12

Van harte gefeliciteerd Ruud ...
KITESURFSCHOOLBEST.NL

spoetnik 20 April / 2010 / 07:13
Handig!! Snel een afspraak maken om de C4 te testen. Ben ook wel benieuwd naar dat golfsurf boardje!
WWW.BYSLIS.NL :: WWW.VERSUSSHOP.NL

djavin 20 April / 2010 / 07:54
superleuk, succes

job78 20 April / 2010 / 08:30
Krijg er sowieso altijd wel een warm gevoel van als mensen die verstand van zaken hebben dingen verkopen, en niet iemand die denkt "die sport is hip, daar is misschien iets in te verdienen".

Klein puntje van kritiek, ik vind de site niet helemaal het kite/beach gevoel uitstralen..
Ozone 2009: sport+ 9m / edge+ 11m / 2010: edge 13m / Zephyr 17m / YZ pro 132 Gonzales 142

Stuiver 20 April / 2010 / 08:43
Dat is de juiste insteek!!!
goed advies voor verkoop / aankoop.

er zijn al een aantal shops welke de verkoop zeer serieus nemen en terecht. wellicht dat het op deze manier op een nog hoger niveau getild wordt.



pallo 20 April / 2010 / 09:44
goed initiatief! jammer dat er niet echt een lekker webshop bij zit maar des te meer redenen om naar de winkel zelf te gaan

pallo had een 2 sterren sessie in Oostvoorne autostrand met maar liefst 9 - 15 knots op zijn Gaastra Jekyll (2009)

job78 20 April / 2010 / 09:59
Quote: pallo - 20 april, 2010 (11:44)
goed initiatief! jammer dat er niet echt een lekker webshop bij zit maar des te meer redenen om naar de winkel zelf te gaan
Ga bijna altijd liever naar een shop toe, ook al weet ik wat ik wil hebben. Tijdje babbelen met iemand die er verstand van heeft. wat suggesties op doen en zeker als het verschil met een webshop niet verschrikkelijk groot is, maakt het me niet zo veel uit. gevolg is wel altijd dat je nog veel meer leuke dingen ziet liggen en altijd de winkel verlaat met meer dan je van tevoren van plan was. Zo'n kite/surf shop is toch een soort snoep winkel voor "grote" mensen...

Ozone 2009: sport+ 9m / edge+ 11m / 2010: edge 13m / Zephyr 17m / YZ pro 132 Gonzales 142

emielkruisdijk 20 April / 2010 / 14:02
Kan niks vinden over de custom golfsurfboards? En begrijp het idee custom ook niet helemaal als de lengte maat al vast staat!

Voor de rest nette site! Succes ermee!

Ruud_ 20 April / 2010 / 19:02
Bedankt voor alle leuke reacties!

wat antwoorden op vragen/opmerkingen

Jop78: Krijg er sowieso altijd wel een warm gevoel van als mensen die verstand van zaken hebben dingen verkopen, en niet iemand die denkt "die sport is hip, daar is misschien iets in te verdienen". Klein puntje van kritiek, ik vind de site niet helemaal het kite/beach gevoel uitstralen..

De meeste snappen gelukkig mijn insteek. Ik kan alleen dingen verkopen waar ik achter sta. Als een kite niet goed is verkoop ik hem niet, en heb ik hem ook niet :)
Kite/Beach gevoel ga ik aan werken. Ben een beetje druk op het moment. Maar het staat op mijn todo list.


emielkruisdijk: En begrijp het idee custom ook niet helemaal als de lengte maat al vast staat!

Er zijn 2 maten die ik heb getest en goed gekeurd zijn. Custom is met de hand geshaped en gelamineerd. Preshape gaan met een computergestuurde shapemachine. Zo weten we ook dat elke board je juiste rockerlijn heeft. Custom is ook dat je kan afwijken van de maten.


Jop78: Ga bijna altijd liever naar een shop toe, ook al weet ik wat ik wil hebben. Tijdje babbelen met iemand die er verstand van heeft. wat suggesties op doen en zeker als het verschil met een webshop niet verschrikkelijk groot is, maakt het me niet zo veel uit. gevolg is wel altijd dat je nog veel meer leuke dingen ziet liggen en altijd de winkel verlaat met meer dan je van tevoren van plan was. Zo'n kite/surf shop is toch een soort snoep winkel voor "grote" mensen

Deels is de shop het wel en deels niet. Je kan altijd langs komen en even een bakkie doen en babbelen over het materiaal(ook als je niets hoeft te hebben) en als het mee zit met de wind kan je gelijk een kite testen. Snoepen kan je nu op internet. Dat je niet met meer uit de shop komt dan geplaned vind ik niet erg. Daar hebben we een shop voor vlak naast me 1 deur verder. Toen ik het idee had om maar eens een shop te starten kwam het nieuws van Eurofun in Scheveningen. Daar ga ik niet tegen concurreren dus mijn plan van de winter aangepast in vooral een kleinschalige webshop met advies als verkoop argument. Ik ga ook niet concurreren met andere Shops en webshops wat betreft postorder. Ik zal je gewoon doorsturen naar een andere shop als ik iets niet kan aanbieden. Ik stuur alleen dingen per post bij vaste klanten ivm garanties of aanvulling.


Pallo: goed initiatief! jammer dat er niet echt een lekker webshop bij zit maar des te meer redenen om naar de winkel zelf te gaan

Webshop blijft sober. Je kan er geen bestelling op doen. Wat ik wel ga doen is zoveel mogelijk info erop zetten. Ervaringen met nieuwe kites, info over golfrijden, afstellingen van kites, reisverhalen, enz. De ervaren kiter zal zich kunnen informeren op mijn site en de site van de fabrikant zelf. Ik geef daar mijn ervaring over, omdat de folderpraatjes allemaal perfecte kites zijn :) en vervolgens kan je het zelf ervaren door een leenkite te varen.

Dat is mijn idee hoe ik geholpen zou willen worden als ik zelf iets zocht en zo wil ik de kiters dus benaderen.


@Spoetnik, de C4 ligt voor je klaar. Of spreek me aan op het strand. Ik vaar er regelmatig zelf mee nu ik nog wacht op mijn eigen Generators. Dan kan je het setje zo over pakken. Ook de FlyWave, Custom Surfboard, Fone en Airush waveboards liggen klaar!