Reacties
Morres 04 August / 2010 / 22:39

Zie niet in wat dat met core te maken heeft?

Hoe wel alle wit-gele kitertjes natuurlijk de kite daar ophemelen ;)

Maargoed, Kitefinder gaat een beetje haar doel voorbij, consument-rated reviews zijn waardeloos, want bijna niemand zal zijn of haar kite afkraken, daarvoor zijn mensen te trots en niet objectief genoeg..... Had liever gezien dat er wat merk-banden-loze mensen reviews zouden doen... daar heb je als zoekende consument meer aan..

Morres had een 0 sterren sessie in Harlingen met maar liefst 0 - 0 knots op zijn Gaastra Jekyll (2013)

Antigoon 05 August / 2010 / 00:00

hoe kun je nu een kite reviewen die je wel wilt winnen maar nooit hebt gevlogen. De kite die je hebt gevlogen is meestal je huidige kite en die wil je niet nogmaals winnen.

Antigoon had een 3 sterren sessie in Oostvoorne autostrand met maar liefst 16 - 25 knots op zijn Best Kahoona (2009)

MarioH 05 August / 2010 / 00:15
Quote: Antigoon - 5 augustus, 2010 (02:00)
hoe kun je nu een kite reviewen die je wel wilt winnen maar nooit hebt gevlogen. De kite die je hebt gevlogen is meestal je huidige kite en die wil je niet nogmaals winnen.


Ik weet niet hoe lang jij met een kite doet, maar mijn huidige kite in nieuwstaat winnen is niet verkeerd!
MarioH

mkite 05 August / 2010 / 06:15

Mijn huidige kite is niet meer als nieuw te winnen denk ik, of iemand moet er nog eentje op zolder hebben liggen.

Britbr 05 August / 2010 / 06:33
Hoe ziet dat eruit, zo'n "Kitesurf DVD parket". Heb namelijk een nieuw vloertje voor in de badkamer nodig. Hoop dus dat het waterdicht parket is, dan wil ik het wel winnen.

Britbr had een 3 sterren sessie in Scheveningen met maar liefst 35 - 45 knots op zijn Takoon Furia 2 (2009)

dr511 05 August / 2010 / 08:51
Quote: Morres - 5 augustus, 2010 (00:39)
Zie niet in wat dat met core te maken heeft?Hoe wel alle wit-gele kitertjes natuurlijk de kite daar ophemelen ;)Maargoed, Kitefinder gaat een beetje haar doel voorbij, consument-rated reviews zijn waardeloos, want bijna niemand zal zijn of haar kite afkraken, daarvoor zijn mensen te trots en niet objectief genoeg..... Had liever gezien dat er wat merk-banden-loze mensen reviews zouden doen... daar heb je als zoekende consument meer aan..

heeft ook niks met core te maken er is helaas nog meer in de wereld
ook al sta ik iedere morgen op op mijn wit gele tandjes te poetsen na een ontbijt van yoghurt met banaan
er zijn schijnbaar mensen die anders kunnen leven

Als je naar een site als kieskeurig kijkt daar worden ook consument rated views gebruikt en daar kun je ook lezen welke telefoon maar een half uurtje met een batterij doet of welke camera na een dag uit elkaar flikkert.

Deze prijsvraag is een uitnodiging om te gaan testen ! En in de site kun je lezen naar wat voor karakteristieken je zou kunnen kijken als je aan het testen bent!

Er is geen kiter in Nederland die kan testen en dat niet ergens een band met een merk heeft. Je hoeft geen dealtje te krijgen om een voorkeur voor een kite te hebben. Want tja die ligt achter in je auto voor de dagen dat je zelf lekker aan het varen bent. Dat is dan ook je nul lijn waar van uit je andere kites gaat beoordelen.
Als je integriteit toetst aan de kassabon van iemands kite tja dan moet je toch eens afvragen of je die plaat voor je hoofd niet eens moet laten verwijderen.
Ziki Ondergoed, schultenbrau

cozmo 05 August / 2010 / 09:23

Stuur maar even een GTS op Dr511 . En dat terwijl ik nog een review over de Riot XR moet schrijven was het niet. Daan van Versus shop zei mij in ieder geval dat de GTS waarschijnlijk veel meer de eigenschappen heeft die ik in een kite zoek dan de Riot XR, helaas heb ik de GTS niet kunnen testen zaterdag in Wijk aan Zee.

The edge is a dangerous place to live!

vrank 05 August / 2010 / 13:57
Quote: dr511 - 5 augustus, 2010 (10:51)
Quote: Morres - 5 augustus, 2010 (00:39)Zie niet in wat dat met core te maken heeft?Hoe wel alle wit-gele kitertjes natuurlijk de kite daar ophemelen ;)Maargoed, Kitefinder gaat een beetje haar doel voorbij, consument-rated reviews zijn waardeloos, want bijna niemand zal zijn of haar kite afkraken, daarvoor zijn mensen te trots en niet objectief genoeg..... Had liever gezien dat er wat merk-banden-loze mensen reviews zouden doen... daar heb je als zoekende consument meer aan..heeft ook niks met core te maken er is helaas nog meer in de wereldook al sta ik iedere morgen op op mijn wit gele tandjes te poetsen na een ontbijt van yoghurt met banaaner zijn schijnbaar mensen die anders kunnen levenAls je naar een site als kieskeurig kijkt daar worden ook consument rated views gebruikt en daar kun je ook lezen welke telefoon maar een half uurtje met een batterij doet of welke camera na een dag uit elkaar flikkert.Deze prijsvraag is een uitnodiging om te gaan testen ! En in de site kun je lezen naar wat voor karakteristieken je zou kunnen kijken als je aan het testen bent!Er is geen kiter in Nederland die kan testen en dat niet ergens een band met een merk heeft. Je hoeft geen dealtje te krijgen om een voorkeur voor een kite te hebben. Want tja die ligt achter in je auto voor de dagen dat je zelf lekker aan het varen bent. Dat is dan ook je nul lijn waar van uit je andere kites gaat beoordelen.Als je integriteit toetst aan de kassabon van iemands kite tja dan moet je toch eens afvragen of je die plaat voor je hoofd niet eens moet laten verwijderen.



Aan de -kudo's te zien blijkt het maar weer dat niemand van jou serieuze reacties verwacht...

Wel kan ik me voorstellen dat er op deze manier hele rare reviews erbij komen omdat mensen graag er nog een kite bij willen en ze juist nog niet getest hebben...

stefarius 05 August / 2010 / 15:30

Gebruikers kunnen op /aanmerkingen geven op de kites, de daadwerkelijke reviews waarop je kunt zoeken doen we zelf!

kitemobile.nl * kitefinder.com

Henning 05 August / 2010 / 16:09

Nu hij te winnen is zou je toch een stromloop verwachten op testaanvragen van de Flysurfer SpeedIII 21 Deluxe, je prive wakeboardbaan wanneer je standaard kites ophouden
www.HOEKIPADIJK.nl - www.VERSUSSHOP.nl

Henning had een 5 sterren sessie in Workum met maar liefst 18 - 21 knots op zijn Flysurfer Speed (2011)

cozmo 05 August / 2010 / 17:19
Kennen ze geen enters op kitefinder.nl. Eindelijk eens de moeite genomen om een review te schrijven, is het onleesbaar geworden omdat alle tekst achter elkaar geplakt is.
The edge is a dangerous place to live!

-Thomas- 05 August / 2010 / 18:54
flysurfer speed3 21 m2!!!!!!!
doorverkopen voor 2.5 duizen E...

Marc_87 05 August / 2010 / 19:11
Quote: -Thomas- - 5 augustus, 2010 (20:54)
flysurfer speed3 21 m2!!!!!!!doorverkopen voor 2.5 duizen E...


Die zou ik echt niet doorverkopen, je kan dan bijna altijd varen.
Powered by Flysurfer