Reacties
BeervanhetMeer 10 August / 2010 / 07:55
thnx Kiteboardertje,

nu ff de vraag waar het om gaat; waar ben je ze tegen gekomen, bij welke plaats zaten ze in de buurt? Heb je de foto`s zelf gemaakt? Hoeveel dagen heb je wind gehad?

Mario 10 August / 2010 / 14:11
moest ff de datum chekken,maar toch echt weer eens een post van KB
WWW.KITESTUFF.NL

Mario had een 3 sterren sessie in Cadzand-Bad met maar liefst 18 - 24 knots op zijn SlingShot RPM (2010)

KGB 10 August / 2010 / 16:16
Quote: BeervanhetMeer - 10 augustus, 2010 (09:55)
thnx Kiteboardertje,nu ff de vraag waar het om gaat; waar ben je ze tegen gekomen, bij welke plaats zaten ze in de buurt? Heb je de foto`s zelf gemaakt? Hoeveel dagen heb je wind gehad?

@ beer v Meer. Ben ik jou afgelopen maand trouwens tegengekomen in Zanzibar? Was jij die jongen met die oranje Torch en Naish Custum waveboard die bijna altijd in de golven zat?

Balance 10 August / 2010 / 16:52
Op een ander topic heb ik dit reeds geposted:

@Kiteboardertje: ik zat in dezelfde periode als jij ook een maand in Bali! Had ook m'n gerief niet mee maar heb wel es stuff kunnen huren in Sanur. Was goed om te kiten daar, maar een 9 lijkt me toch wat klein, niet? Wel ferme spot! Een mooie grote lagune met net achter het rif golven.

In Balian Beach zat Ben Wilson op het water met z'n surfcamp (zat in hetzelfde hotel als hem!!) Die gast kan er wat van! Een flat 3 draaien op de top van een golf (3m face) wanneer hij op breken staat met een strapless shortboardje -> m'n mond viel open!
Mooie golven maar onzekere wind... Vaak iets te weinig voor hun 14m².

Ik heb het grootste deel van Bali gezien en volgens mij blijft Sanur de beste spot. Als je echt een kitesurftrip wilt maken waarbij je alle dagen wil rekenen op wind, dan zou ik er niet naar toe gaan. Maar wil je de golfsurfen afwisselen met kitesurfen (of combineren) en ondertussen nog wat uitstapjes doen met je vriendin, dan is Bali een paradijs! Het feit dat het daar dan nog eens spotgoedkoop is helpt natuurlijk ook

Als er iemand meer info wilt moet je er maar achter vragen
Icarus kiteshop & Duotone

Balance had een 4 sterren sessie in Blankenberge met maar liefst 20 - 25 knots op zijn Cabrinha Drifter (2012)

wazzaah 10 August / 2010 / 19:35
Wat voor kites vaart ie nu mee dan?

Op vakantie gaan en je spullen niet meenemen na ja was vast beter als 3 weken op Eldorado zitten
kitestart.nl - kitesurfen-op-terschelling.nl

wazzaah had een 5 sterren sessie in Terschelling Groene Strand met maar liefst 10 - 11 knots op zijn Vari Condor (2013)

kiteboardertje 11 August / 2010 / 05:27
@balance ben je ook bij cangu en echo beach geweest daar gingen ze namelijk de dagen dat ik er was met 7tjes en 9s het water op.

Sanur ben ik 1 keer geweest tijdens me trip maar toen waaide het daar niet..

En beertje ik was niet op dezelfde plek als wilson heb hem ook niet gezien maar las toevallig dat hij daar ook was!
http://www.KbWorks.nl

BeervanhetMeer 11 August / 2010 / 08:05
Ha, Canggu ben ik ook geweest, later in de movie The unknown road zag ik dat hij daar ook los ging. Waaien wil het daar zeker wel doen. Heb ook nog een keer een supersessie gedaan op het Kuta strand, maar daar was de wind onshore. Canggu is goed om met de golven te spelen. Maar wil je en wind en golven? Dan moet je naar Zanzibar.....check het weer van deze dagen maar eens.. http://www.windguru.cz/nl/index.php?sc=171343 Had er graag nog een weekje langer willen zitten