Reacties
idefixe 05 September / 2010 / 07:25

Was 2 dagen geleden al geplaatst...... ( linkje)
Slingshot , Gibbon

shockwave12 05 September / 2010 / 07:28
LF Hifi

Dylan 05 September / 2010 / 10:43
korte samenvatting van het stukje in het papiaments: (kan geen garanties geven dat het 100% goed is tho)

Het begin is een inleiding, kan deze niet helemaal vertalen. Er staat dat er een kitesurfer overleden op Boca Grandi en dat een politieagent meld dat dat om 7 uur is gebeurt.

Het ambulance personeel heeft gereanimeerd (staat volgens mij niet in dit stukje, maar kiters die hem uit het water hebben getrokken, vrienden van de man, hebben hem ook gelijk geprobeerd te reanimeren), maar op dit alles kwam geen reacties van Ro. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis in San Nicolaas gebracht
Dr Parr heeft om 7 uur savonds Ronald dood verklaard. Ronald was geboren op 2 augustus 1966, dus 44 jaar, en was leraar op het EPB.
De dokter heeft verklaard dat de doodsoorzaak verdrinking is. Tijdens het kiten kwam hij in de problemen, is hij op een stuk ondiep rif/stenen gevallen en is met zijn hoofd in het water terecht gekomen.
Er wordt hoogstwaarschijnlijk geen autopsie gepleegd en daardoor zal de exacte doodsoorzaak, oftewel, of hij bewusteloos was etc, nooit bekend worden. Daarna volgt een klein stukje voor condoleances aan de familie etc.

Nogmaals, geen garanties dat het 100% goed vertaald is, maar ik heb zelf ook contact gehad en het klopt in ieder geval met wat ik weet. Mijn condoleances en sterkte zijn aan de familie gegeven en hij zal altijd blijven voorleven in ons hart. Een zeer ervaren en goed watersporter, met een fantastisch karakter en gevoel voor hulpzaamheid. Ongelooflijk dat hij vroegtijdig het leven heeft moeten laten.

Hollandkiter 05 September / 2010 / 13:54
Quote: idefixe - 5 september, 2010 (09:25)
Was 2 dagen geleden al geplaatst...... ( linkje)

Moet je bij de moderaters zijn...................had de post 2 dagen geleden gedaan als nieuws. Dan moet iemand dat goed gaan keuren en dat duurde TWEE dagen. In de tussentijd had jij het op het forum gepost, daar is geen toestemming voor nodig. Helaas, maar lag niet aan mij.

Blijft triest dit bericht, maar het is geen nieuwstopic meer.....................