Reacties
johndoe 20 July / 2006 / 09:48
nou dit is prachtig :) .. jammer dat ik moet werken die weekend 

johndoe had een 5 sterren sessie in Kijkduin met maar liefst 16 - 21 knots op zijn Best Bularoo (2010)

remcol 20 July / 2006 / 11:08

ik kan nietmoet ook werken en die dag erop ook

maar het klinkt wel leuk

[houden we het weer ff  normaal jongens, capslock en schelden = niet nodig]

_Spikey_ 21 July / 2006 / 14:45
 
Ah ah wat zijn jullie snel heren !!

De datum is veranderd in de 30ste zouden jullie de info even kunnen aanpassen ?

Updated :

Denk jij al aan sneeuw, snowboarden, skiën of een tropisch paradijs ? Wij nog lang niet! Zon, zee, strand, feesten en lekker genieten van Nederland !

30 Juli 2006 geven we een feestje op het strand. Tenen in het zand en dansen maar! Overdag zijn er, voor de ADHD mensen, genoeg leuke dingen te doen. Dus je vervelen hoeft echt niet. Wat dacht je van golfsurfen, kitesurfen en of een lekker potje voetballen of beach ballen! Hiervoor hebben we wel een boel zon en een beetje wind nodig. We hebben van enkele merken demo materiaal mee !
  • Locatie Timboektoe, Wijk aan Zee
  • Datum 30 Juli 2006
  • Tijd 13.00 tot laat
  • Routeomschrijving link
  • Inschrijven link

Natuurlijk is dit alleen nog maar onze warming-up van deze dag. Na een heerlijk dagje strand, kan je in de avond zelf een lekker hapje bij Aloha of Hotzone halen. Met je buikje vol, chillend, genietend van de muziek en van de zonsondergang, wordt het tijd om de beentjes los te gooien en de volume omhoog te gooien in een van de strandtenten en tot in de late uurtjes door gaan.

Als je leuk lijkt om ooit een keer te leren kiten, hebben we een leuke beginners deal geregeld voor je. Voor maar 10,- euro kan je een introductie les van een uur krijgen. Geef je wel snel op want we hebben maar een beperkt aantal plekken.

Als je wil leren golfsurfen, kan dat al vanaf 20 Euro, je krijgt dan 1 uur les en een uur is vrij. (incl. materiaal en wetsuit. Een surfboard huren va 12,- euro. kan ook als je geen lessen wilt.

Laat ons snel weten of je komt en wat je graag zou willen doen, kitesurfen, golfsurfen en/of party .
Schrijf je hier in

We hebben weer iedereen uitgenodigd, dus mocht je geen interesse in al dat drukke gedoe op het strand, kom dan gewoon voor de gezelligheid en/of het feestje 's avonds. Ons motto is hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus iedereen is welkom!

Dit feestje is in samenwerking met A-board. Samen met hun zullen we ook het komende jaar op wintersport gaan. “March ‘07’ wordt hun 10e snowevent en dat wordt extra gevierd. Dit jaar niet twee kleine feestweken, maar één groot knallend snowevenement dus! Boeken kan vanaf september 2006 via onze website www.KiteCamps.nl

Mvg,

KiteCamps.nl en Aboard.nl


KiteCamps.nl KiteBoardles.nl