Reacties
Faxie 18 May / 2022 / 02:36

Ze zijn gestopt met de Barloc zo te zien, en gegaan voor een Mystic Stealth achtig systeem. Het liefste had ik een combinatie van de twee gezien, want ik heb die Barloc wel eens aangehad, en dat ding gaat echt absoluut niet omhoog, zit vast aan de rest van het harnas. Jammer genoeg was de sluiting zelf zwaar kut.

karel79 18 May / 2022 / 19:11

Ik heb 10 jaar terug een zittrapeze gekocht van prolimit maar vond die sluiting helemaal niks. Zo te zien zit nog steeds op al hun harnassen, behalve op die nieuwe alpha. En dan hebben ze het over innovation in dat filmpje... Walk the talk!! Waar blijft de innovatie voor een fatsoenlijke sluiting nou? Zo moeilijk kan het toch niet zijn.

FeRNandeZ 18 May / 2022 / 19:54

yup harnass is echt een hoop bla bla verdient echt innovatie, de straps aan de zijkant zijn zwaar onhandig aan te trekken en ook de zwakke schakels die doorslijten. 

 

Verder mijn aller belangrijkste tip bij passen van harnass, kies de juiste breedte kwa spreader bar, liefst zo breed mogelijk , dat de bandjes op je spreader bar net zo breed zitten als je lichaam. (dus aan de zijkant zitten en dus niet over je buik lopen zeg maar) Een te korte spreaderbar is veel minder comfortabel voor je ribben. 

Verder Harnass zelf moet juist zo krap mogelijk sluitend om je lichaam zitten, niet te ruim kopen.

kantje board !

Faxie 18 May / 2022 / 20:25

@Karel: Ze hebben voor hun bovenste 2 modellen (Alpha en Vapor) standaard een nieuwe sluiting ala Mystic Stealth. Die oude is inderdaad helemaal niks, maar de sluitingen van alle standaarmodellen van diverse merken zijn kut als je het mij vraagt.