Reacties
richardkiter 13 December / 2022 / 07:50

In een keer bekeken, indrukwekkend, respect Jalou

 

Als het waait ben ik niet thuis !!!!!,-Haring met heeeel veeeeeeeel uien,- http://www.youtube.com/us

karel79 13 December / 2022 / 13:37

Is de hele film ook ergens te zien dan? Ik zie alleen de trailer op yt met een link naar demuze.nl die het niet meer doet.

Fd zonder dat ik iets heb gezien, het verbaast me wel dat iemand als Jalou blijkbaar toch heftig mentale problemen heeft terwijl je zou zo op t eerste zou zeggen dat ze een droomleven leidt.. Pro kitesurfer, wow, maar blijkbaar is t toch niet alleen maar rozengeur en maneschijn.

Ik ben benieuwd naar het hele verhaal.

Veel sterkte/beterschap/succes Jalou! Ik hoop dat je alles snel op de rit krijgt.

asluis 13 December / 2022 / 15:30

DE film heeft in Noorwijk gespeelt en in Kaapstad. Wat nu het vervolg is weet ik niet

Bastiaan_ 13 December / 2022 / 15:53

Tot vanochtend 9:00 uur was hij 48 uur lang te zien via de Mystic site. Dat was denk ik alleen aangekondigd via Jalou haar socials. Hij komt vast binnenkort wel weer ergens beschikbaar. Sowieso een aanrader.

Kitemen 14 December / 2022 / 10:11

Was ook gecommuniceerd via North. Begrijp wel dat t allemaal teveel kan zijn. De druk die er bewust en onbewust op topsporters (of eigenlijk iedereen tegenwoordig) word gelegd is best heftig. Tevens geeft ze in de docu ook aan het gevoel altijd in de schaduw van haar broer heeft gestaan, ik vind het een mooie open docu en dapper dat ze zich zo bloot geeft. Er hangt nog teveel een taboe om de geestelijke gezondheid maar veel mensen hebben t wel is moeilijk en durven er maar weinig over te praten, daarnaast wordt het vaak ook niet erkend doordat mensen het niet begrijpen of het word weggewuift.

(*spoiler alert*)

Gelukkig lijkt ze weer op de goede weg