Reacties
Kitemen 13 January / 2023 / 07:41

totdat je een zandbank raakt en je in een keer met 3 of minder vinnen vaart...wie switched er nu zo vaak van vinnen {#emotions_dlg.bonk.gif}

karel79 14 January / 2023 / 10:41

Leuk verzonnen en top dat het ook gelukt is om er een product van te maken.

Maar lijkt me een idd een hoog risico hebben dat je er een paar gaat verliezen. De reviewer was er ook al 2 kwijt.

Je kan ze dan wel los bijbestellen maar ondertussen drijft er wel extra plastic in de zee rond.

Ik zou toch denken dat er wel een beter systeem te verzinnen zou moeten zijn, met clips vergrendelbare (stalen) clips aan de bovenzijde van je board ofzo.

Faxie 16 January / 2023 / 12:19

Nobile heeft min of meer zo'n systeem al jaren. Nadeel is dan dat je de klemmen nog steeds moet indraaien, dus helemaal klikken en gaan is het ook weer niet. Zou volgens mij vast aan gepast moeten kunnen worden zodat er een losse pin in de vin geschroefd kan worden die dan aan de bovenzijde met de pen geborgd wordt. Zolang je dan de pin met rust laat zijn de vinnen afgesteld op de dikte van je board.

 

Dit is op papier een leuk systeem verder, maar inderdaad loop je risico dat de vinnen eraf klappen. Net als dat FCS2 systeem bij surfvinnen. Meer iets voor iemand die veel reist.

asluis 20 January / 2023 / 11:52

Ik zie ze hier toevallig in Kaapstad in de winkel liggen.  Vinnetjes trek je wel heul makkelijk van het board. Kans op verlies is dus mega groot.