Reacties
decomike 19 September / 2014 / 16:14

Ik was die week in Akyaka en vaarde net terug naar de basis om een vriend te gaan helpen. In mijn ooghoek zie ik iets vreemd vliegen boven het dorp maar heb daar op dat moment niet veel aandacht voor en besefte al helemaal niet dat het hier ging om een kite. Eenmaal op de basis aangekomen land ik mijn kite en loop langs het water naar mijn buddy. Halverwege kom ik een 'kiter' tegen, zonder board dus vraag nog 'waar is je board?'. In gebroken engels zegt hij 'die had ik niet nodig daar boven'. Eerst denk je nog ok ... uh ... kiter met helm ... net als (alleen) de beginners daar dragen, wellicht zijn bodydragen aan het oefenen? Hij lacht en loopt verder en ik had mijn prioriteit liggen bij het helpen van een vriend dus loop ook snel verder. Eenmaal terug bij de basis gaan er al snel de geruchte en wordt het duidelijk, Marek had inderdaad zijn board niet nodig gehad. :-)

Djee 19 September / 2014 / 16:24

Als hij de volgende keer nou wel een boardje mee neemt en verder kite maakt het de sprong pas echt af.

Always be yourself. Unless you can be a Pirate. Then, be a Pirate

Djee had een 4 sterren sessie in Langevelderslag met maar liefst 16 - 21 knots op zijn Ozone Reo (2016)

RobbyNitroz 19 September / 2014 / 17:43

Hij is wel stuk minder stijl als die van Ruben in Noorwegen volgens mij? Maar het ziet er wel tricky uit....vooral het begin waar hij aan zijn middenlijnen moet trekken om dat ding uberhaupt in de lucht te houden pff. :)

RobbyNitroz had een 5 sterren sessie in Zandvoort met maar liefst 15 - 20 knots op zijn SlingShot Wave SST (2017)

dr511 19 September / 2014 / 21:32

Dit is mij record maar niemand anders moet het proberen. ... tja dan hou je wel je record{#emotions_dlg.nerd.gif}

Ziki Ondergoed, schultenbrau

Bastiaan_ 20 September / 2014 / 20:34

@Rob:
De sprong van Ruben in Noorwegen was een poging tot een kopie van wat Marek eerder die week deed. Marek heeft Ruben die dag geholpen en is voor hem uit gesprongen. Hij heeft alleen niet zo'n grote PR machine achter zich staan.

Hier de beelden van de sprong van Marek een paar dagen voor die van Ruben. Ze sprongen daar vanaf ongeveer 100m hoogte, dus de sprong die hij nu heeft gemaakt is wel een stukje heftiger.

www.ginkiteboarding.nl

TooTall 29 September / 2014 / 12:08

zo dom dit. hoeveel ervaring je ook hebt. een kitesurfsetje is nog steeds geen betrouwbare canopy chute die ze gebruiken bij parachutespringen e.d. Als een lijn het begeeft of hij deflate in één keer... einde oefening maat!

Last edit by: TOOTALL
"Ride how you wanna ride, and just have FUN"