Reacties
karel79 06 January / 2022 / 20:21

Ziet er innovatief uit, maar volgens mij is de sluiting op de spreaderbar nog oldschool..

RobbyNitroz 07 January / 2022 / 14:20

Klopt Karel; die is inderdaad oldschool. Moet zeggen dat hij wel heel soepel open en dicht gaat voor een oldschool sluiting; komt omdat de haak/rope voorkant die in het Harness schuift heel rigide is zonder veel stof.

RobbyNitroz had een 5 sterren sessie in Zandvoort met maar liefst 15 - 20 knots op zijn SlingShot Wave SST (2017)

Faxie 11 January / 2022 / 13:59

Een haak die niet omhoog gaat zonder keihard vastzetten hoor ik nu al jaren van allerlei fabrikanten. De enige die het tot nu toe voor elkaar kreeg is Prolimit met hun BarLoc systeem, maar die had een kutsluiting.

FeRNandeZ 11 January / 2022 / 20:32

Haak moet gewoon kunnen buigen ipv vast zitten. Het is net een soort hevel, die je spreader wil roteren. mystic ropeslider heeft veel meer comfort, met het kleine midden loopje kan je hiermee gewoon prima springen.   (alleen je kan niet unhooked)  Mystic rope slider tot nu toe voor mij de meest comfortabele spreader. Gebruik wel een speciale surf  chickenloop me bar.

Pas altijd je trapeze en kies dan een maat altijd aan de krappe kant en kies juist je spreader zo breed mogelijk,  zodat aan beide kanten vrij korte stukken staps zitten. (Ca net zo breed als je lichaam of ietsjes smaller.  (vertrouw niet zomaar op de spreader maat die in de shop bij de trapeze zit en in de shop voel je het nietpasop het water)

Een te smalle spreader met te lange straps aan de zijkant is echt zwaar ruk.... (haak die in je rib buigt)

Een te grote trapeze, schuift elke keer omhoog, ook ruk.

 

 

kantje board !