Reacties
Kitemen 30 November / 2022 / 08:37

Ja het zat er aan te komen! Het niveau was dit jaar ook wel bizar hoog hoor maar variety scoort Kevin al jaren niet echt meer! Het is mooi geweest tijd voor de nieuwe generatie...dat geldt ook voor Hadlow btw!

Jamie 30 November / 2022 / 09:51

Ik had de eer om met Kevin te varen in de kwart finale en ik maak een diepe buiging voor wat hij voor mij en vele andere riders van de nieuwe generatie heeft betekent. Diep respect voor de manier waarop hij het einde van zijn competitie carriere aangeeft met niets dan respect voor de opkomende generatie. Kevin is en blijft voor altijd een King en ik hoop hem nog vaak op het water te ontmoeten voor fun sessies. Kevin bedankt voor alles wat je voor de sport hebt betekend.

Cheers Jamie

depostbode 30 November / 2022 / 22:49

prachtig heel kwetsbaar filmpje van Kevin. Respect voor een fantastische atleet en een schitterende carrière!

Kitemen 01 December / 2022 / 13:35

Mooie woorden Jamie. Hij is zeker vol respect naar anderen en heeft veel betekend voor de sport (en nog steeds met zn eigen merk). Zoveel enthousiasme als hij heeft gebracht werkt aanstekelijk en heeft bij menig kiter het vuur extra doen aanwaaien! Leuk ook op de speelse wijze waarop hij zijn filmpjes maakt heel anders dan de andere die meer gefocussed zijn op het laten zien van de tricks! 

 

karel79 06 December / 2022 / 16:55

Ik denk dat we voorlopig (gelukkig) nog niet van Kevin af zijn hoor. Ik snap dat de sportman in hem baalt en dat ie wil winnen of niks. Ik denk dat ie zich nog moet neerleggen bij t feit dat puntje bij paaltje meedoen belangrijker is dan winnen. Al is t alleen maar voor de reclame van zijn eigen merk.